970 EVO nun drami var. 3-5mb fazla hızı olan, garanti konusunda nerdeyse muhattabınızın olmadıı ve pil sağlığı kısa sürede çok düşen bir m.2 mi? Yoksa dramli ve Samsung gibi bir markanın ürünü mü?aralarında dağlar kadar hız farkı var
aralarında 3-5 mb yok. biri 3500-3300 biri 7000e 4700970 EVO nun drami var. 3-5mb fazla hızı olan, garanti konusunda nerdeyse muhattabınızın olmadıı ve pil sağlığı kısa sürede çok düşen bir m.2 mi? Yoksa dramli ve Samsung gibi bir markanın ürünü mü?
H8z farkını hissedemezsin. Hada 500mb lık bir sata m.2 nın farkını da hissedemezsin tender vs. İşlemrde baz8 etkileri olabilir.aralarında 3-5 mb yok. biri 3500-3300 biri 7000e 4700
Mesaj otomatik birleştirildi:
garantisi vektron elektronik bu arada
bu nası dramliH8z farkını hissedemezsin. Hada 500mb lık bir sata m.2 nın farkını da hissedemezsin tender vs. İşlemrde baz8 etkileri olabilir.
Bu iyi zatenbu nası dramli
XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS 1TB 7400/5500MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kaç TB veri yazmışsın?
https://www.akakce.com/arama/?q=ssd...ApDxni7wtAQLrZK4w5JGRMREzYk4BKGMaAmFbEALw_wcB KNK BUNLAR İSE YARAR MI@ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN SSD'in çok sıcak çalışıyor ona bi fan takviyesi yapmanı öneririm, ömrünü uzatır, daha verimli çalışmasını sağlar.
Heatsink hiç denemedim, bende bir tane almayı planlıyorum, konu açtım dönen olmadı :/ Şuanlık fan üfletiyorum ama alacağım bir tane