......mmaks

Evlilik değil de ufak bir apartta sığabileceksen bence evden gitmek en mantıklısı.
Annen dinini sana zorla empoze etmeye çalışıyorsa zaten huzur bulamazsın.
Evine yakın, ucuz bir apart bul yıllık sözleşmeni yap geç krallar gibi yaşa derim :)

Şimdi evlendiğini ancak evinde, eşinde huzur bulamadığını düşün.
Sonra yine "annemin" yüzünden demektense daha az sorumluluk, risk alacağın şekilde sorunu çözmeye bak.

Yapacak bir şey yok.He diyip geçmeye devam edin.Evlendikten sonra yoluna bakarsın.Arar sorar bayramlarda uğrarsın.Diğer çözümü aparta çıkmak tabi.

Kaç defa yaptım bi bilseniz ama vicdanım beni hiç rahat bırakmadı hep geri geldim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evlilik değil de ufak bir apartta sığabileceksen bence evden gitmek en mantıklısı.
Annen dinini sana zorla empoze etmeye çalışıyorsa zaten huzur bulamazsın.
Evine yakın, ucuz bir apart bul yıllık sözleşmeni yap geç krallar gibi yaşa derim :)

Şimdi evlendiğini ancak evinde, eşinde huzur bulamadığını düşün.
Sonra yine "annemin" yüzünden demektense daha az sorumluluk, risk alacağın şekilde sorunu çözmeye bak.
Çok denedim be abi ah şu vicdanım

Bazen kalıcı bir karar vermen lazım vicdanın dahi bir yere kadar hocam. Kaç yaşınıza gelmişsiniz bu kafayı çekmek ciddi sorunlar çıkartır, siz iyi bilirsiniz, en iyisi uzaklaşın kendinize bakın. Arka planda yavaştan eskisi gibi ciddiye almamak yapacağın son çare.

Kaç defa yaptım bi bilseniz ama vicdanım beni hiç rahat bırakmadı hep geri geldim.

Çok denedim be abi ah şu vicdanım
Abi yaşın olmuş 26.
Sen şu anda bir şeyleri idrak edebilecek yaştasın.
Annenle bağını kopar, hayırsız evlat ol, görünce selam verme demiyorum.
Evine yakın bir apart bul, çık orada yaşa.
Hem üniversite okuyan gençlerle arkadaşlık kurarsın, ortamın olur hem kafan esince aile evine gidersin hem de "huzur" bulabildiğin bir alanın olur

Gitmeyince de neden beni tek bırakıyorsun diye vizdanımı dağlıyor be kardeşim:(

Bazen kalıcı bir karar vermen lazım vicdanın dahi bir yere kadar hocam. Kaç yaşınıza gelmişsiniz bu kafayı çekmek ciddi sorunlar çıkartır, siz iyi bilirsiniz, en iyisi uzaklaşın kendinize bakın. Arka planda yavaştan eskisi gibi ciddiye almamak yapacağın son çare.
Tek çarem bu heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,337
Üyeler
184,145
Son üye
zenitar
Geri