Neler Yeni

Öneri MMO oyun önerisi arıyorum 🎇

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Bora
New World (Farklı pvp yapısı gereğiyle bırakamadığım oyun, Pve için tonla grind var, oyuncu kitlesi için sürdürülebilir yüksek rakamları sağlayamıyolar( güncelleme ile 50k 3 hafta sonra 10k)

Lost ark ( kişisel zevkime ve kitlesi cazip gelmiyor)

Diablo IV ( content az grind çok)

Yeni gelicek oyunlarada bakabilirsiniz
Throne and liberty
Ashes of creation
Perfect new world

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
New World (Farklı pvp yapısı gereğiyle bırakamadığım oyun, Pve için tonla grind var, oyuncu kitlesi için sürdürülebilir yüksek rakamları sağlayamıyolar( güncelleme ile 50k 3 hafta sonra 10k)

Throne and liberty
Ashes of creation
Perfect new world

İnceyecegim teşekkür ederim

palwark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emin
Black Desert grafik içerik vs çok iyi incelemeni öneririm.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Black Desert grafik içerik vs çok iyi incelemeni öneririm.
Yazdım ya zaten hocam aktif olarak oynuyorum 2 senedir. Grind sistemi iyi değil çok başa sarıyor. Mena serveri kötü, eu serveri de çok pahalı.

palwark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emin
Yazdım ya zaten hocam aktif olarak oynuyorum 2 senedir. Grind sistemi iyi değil çok başa sarıyor. Mena serveri kötü, eu serveri de çok pahalı.
Konu direk 2. sayfadan açıldığı için göremedim hocam. Ben açıkçası The Quinfall ile THRONE AND LIBERTY 'nin çıkmasını bekliyorum. Bu oyunlarıda takip edebilirsiniz.

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Bora
Konu direk 2. sayfadan açıldığı için göremedim hocam. Ben açıkçası The Quinfall ile THRONE AND LIBERTY 'nin çıkmasını bekliyorum. Bu oyunlarıda takip edebilirsiniz.

Hocam bu tür grafikleri sunup öneri sistemde 8Gb ram 1060 ekran kartı diyolar,

Ek olarak böyle güzel gözüken bir oyunda mmo dönebilmesi için gereken grind content pvp pazar gibi sistemlerin düzgün yapılması biraz hayal gibi geldi bana :/

palwark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emin
Hocam bu tür grafikleri sunup öneri sistemde 8Gb ram 1060 ekran kartı diyolar,

Ek olarak böyle güzel gözüken bir oyunda mmo dönebilmesi için gereken grind content pvp pazar gibi sistemlerin düzgün yapılması biraz hayal gibi geldi bana :/
Bakacağz. Ama yapılamaz gibi değil sanki.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
MMO sınıfına sokmuyorum onu end game sonrası 2 saatlik işin var sonra aile karakterine girmek zorundasınız ona da 2 saat bir önce ki karaktere yaptığın zindanlar vs. Tekrar tekrar tüm karakterlere yapıyorsun kısıtlama çok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Throne and liberty
Ashes of creation
Perfect new world

Thronenin en az iki senesi var Avrupa pazarına gelmesine ashes ise aylık abonelik sistemi aşırı pahalı şuan Ocak ayında cikicak türk mmorpg oyunu daha cazip geliyor bana

Top Bottom