Hocam şöyle bir şey buldumG210 bile daha güçlüdür diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü çektikleri w farklı
Geek bench testi neye göre yapılıyor ? Biliyor musunuz ?Doğru olmasının imkanı yok
Mimarileri farklı öncelikle. Yani yapabilecekleri iş farklı. ARM mimarisine uyarlamazsan neredeyse hiçbir X86 uygulama çalışmıyor bu işlemcilerde.Merhaba dostlar,
Snap Dragon 8 Gen 1'le birlikte gelen Adreno 730 grafik birimi ne kadar güçlü?
Evet, tamamen ayrı alanlar için geliştiriliyor fakat bu adreno 730 Pc ekran kartlarında neye denktir ?
MaalesefGeek bench testi neye göre yapılıyor ? Biliyor musunuz ?
Evet, attığım linkte rx 550den daha güçlü olduğu yazıyor. Hadi emülatör kurdum. Rx 550 ile Adreno 730 karşısında aldığım performans %49 daha mı az olacak ?Mimarileri farklı öncelikle. Yani yapabilecekleri iş farklı. ARM mimarisine uyarlamazsan neredeyse hiçbir X86 uygulama çalışmıyor bu işlemcilerde.
Adreno 730 da emülatör ile PC uygulaması çalıştırmaya kalkarsan 4-5 kat daha yavaş çalışacaktır. RX 550 de Android oyunu oynatmaya çalışsa o da biraz güç kaybeder. Yani kıyaslaman çok zor.Evet, attığım linkte rx 550den daha güçlü olduğu yazıyor. Hadi emülatör kurdum. Rx 550 ile Adreno 730 karşısında aldığım performans %49 daha mı az olacak ?
GT 1030 Emülatör ile oyunlarda adreno 730 kadar performans verir mi?Adreno 730 da emülatör ile PC uygulaması çalıştırmaya kalkarsan 4-5 kat daha yavaş çalışacaktır. RX 550 de Android oyunu oynatmaya çalışsa o da biraz güç kaybeder. Yani kıyaslaman çok zor.
Ek olarak mobil işlemciler ısınırlar ve soğutmaları yoktur. Çoğu mobil işlemci ısınınca hızını gerekirse yarıya kadar düşürüyor zaten. Pratikte hiçbir zaman tam frekansta stabil çalışmaz.
emulatorde eger sirf emulator uzerinden acildigindan dolayi performans kaybi yasaniyor bundan dolayi adreno 730 cok daha performansli calisir ama eger ki emulator dezavantaji olmasa gt 1030 cok daha gucluGT 1030 Emülatör ile oyunlarda adreno 730 kadar performans verir mi?
Bunu düzeltmenın yolu yok mudur ? Mesela emülatör yerine Bilgisayara android işletim sistemi kursam ?emulatorde eger sirf emulator uzerinden acildigindan dolayi performans kaybi yasaniyor bundan dolayi adreno 730 cok daha performansli calisir ama eger ki emulator dezavantaji olmasa gt 1030 cok daha guclu
tabii ki güncelleme almadan resmi olmayan ve optimizasyon, destek hiç olmadan android kurma yöntemleri illa vardır ama dediğim gibi optimizasyon sıfır bir şekilde kurarsan android performansını alabilirsin ama birsürü sorun çıkarBunu düzeltmenın yolu yok mudur ? Mesela emülatör yerine Bilgisayara android işletim sistemi kursam ?