stardew valley var hocam bir bakın istersenizBeyler pubg falan sıktı artık silah sesi baş ağrıtmaya başladı varmı böyle kafa dağıtmalık sesiz sakin bildiğniz mobil oyun
Sakin derseniz Clash Of Clans olabilirBeyler pubg falan sıktı artık silah sesi baş ağrıtmaya başladı varmı böyle kafa dağıtmalık sesiz sakin bildiğniz mobil oyun
Oynadım o oyunu ama sıktı bi zaman sonrastardew valley var hocam bir bakın isterseniz
Hesabımı kaybettikten sonra birdaha yüklemedim baştan baslasam iyi olur aslında teşekkürlerSakin derseniz Clash Of Clans olabilir
Pes benlik değil hocam dls de aynı şekilde carx street de cihaz çok yeterli değil o oyun içincarx street/efootball/dls
Asphalt 8 minecraft falan da olur ama 250 tl vermek biraz tuzlu gelebilir denme sürümü olabilirHesabımı kaybettikten sonra birdaha yüklemedim baştan baslasam iyi olur aslında teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pes benlik değil hocam dls de aynı şekilde carx street de cihaz çok yeterli değil o oyun için
Apksı var para vermeye gerek yokAsphalt 8 minecraft falan da olur ama 250 tl vermek biraz tuzlu gelebilir denme sürümü olabilir
İşte bu tür oyunlardan sıkıldım hocamStandoff 2
northgard var hocam stateji oyunu bir bakın derim güzel hikayeli bir oyun emin beğenirsinizİşte bu tür oyunlardan sıkıldım hocam