oyun içi ödül vermek yasal ama parayı bilmiyorumbir oyun geliştirmek istiyorum ve her hafta sıralamada 1.olana ödül vermek istiyorum bunu nasıl yaapbiliriz herhangi bir yerden izin almak felan gerekiyor mu bilgisi olan var mı
örneğin turnuvaya katılmak için oyun içi bir bilet satışı düşünüyorum turnuyava katılacak kişilerden gelen paralarlada bolca ödül dağıtmayı düşündüm ama bu süreç nasıl işler ?oyun içi ödül vermek yasal ama parayı bilmiyorum
bence oyun içi coinlerle girilsin yoksa sıkıntı çıkabilirörneğin turnuvaya katılmak için oyun içi bir bilet satışı düşünüyorum turnuyava katılacak kişilerden gelen paralarlada bolca ödül dağıtmayı düşündüm ama bu süreç nasıl işler ?
ödülde oyun içi coin olsunörneğin turnuvaya katılmak için oyun içi bir bilet satışı düşünüyorum turnuyava katılacak kişilerden gelen paralarlada bolca ödül dağıtmayı düşündüm ama bu süreç nasıl işler ?
ya coin olarak düşündüm ama herkes ödül için oynaması sağlamak amacımbence oyun içi coinlerle girilsin yoksa sıkıntı çıkabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ödülde oyun içi coin olsun
onu öğrenmem lazım amaSen önce oyunu geliştir, gerisini sonra hal edersin.
Eee, bunu nasıl yapacaksın?bir oyun geliştirmek istiyorum ve her hafta sıralamada 1.olana ödül vermek istiyorum bunu nasıl yaapbiliriz herhangi bir yerden izin almak felan gerekiyor mu bilgisi olan var mı