Neler Yeni

mobil uygulamayı nasıl bozabilirim ?

Reaksiyon skoru
67
Telefonda yüklü olan uygulamayı tamamen silmeden bozmanın bir yolu var mıdır ? Oyun olmadığı için data dosyasını silsem de bir fayda etmiyor.Uygulamanın simgesi gözüksün ama açmaya çalışınca açılmasın.Bir fikriniz var mıdır ? (Cihazın işletim sistemi android)

uygulamanın verisini sd karta aktarabilirsin.sonra da sd kartı çıkarırsın.

Nasıl bir uygulama?

Neden böyle bir şey istediğini çok merak ettim.

Neden böyle bir şey istediğini çok merak ettim.
Uygulama tiktok.Söylemek istemedim çünkü gerçekten nefret ediyorum.Kardeşim günün neredeyse 2 3 saatini şu saçma uygulamaya ayırıyor.Ne kadar laf anlatmaya çalışsam da boşa zaman harcıyorum.Eğer böyle bir yol varsa bozmak istiyorum uygulamayı.Kendisinin anlamıyacağı şekilde

Uygulama tiktok.Söylemek istemedim çünkü gerçekten nefret ediyorum.Kardeşim günün neredeyse 2 3 saatini şu saçma uygulamaya ayırıyor.Ne kadar laf anlatmaya çalışsam da boşa zaman harcıyorum.Eğer böyle bir yol varsa bozmak istiyorum uygulamayı.Kendisinin anlamıyacağı şekilde
Yolunu bulursan bana da söyle takipteyim konuyu ama silip tekrar yükleyebilir o sorunu da çözmek lazım.

uygulama özelliklerinden uygulamanın izinlerine gir uygulama izinlerinede girince depoloma ve interneti kapa ve birdaha asla o uyugulama açılmıcaktır

iPhone olsa jailbreak ile bozmayı anlatırdımda android hakkında hiç bilgim yok. Ama rootlaman gerekebilir telefonu

iPhone olsa jailbreak ile bozmayı anlatırdımda android hakkında hiç bilgim yok. Ama rootlaman gerekebilir telefonu
uygulama özelliklerinden uygulamanın izinlerine gir uygulama izinlerinede girince depoloma ve interneti kapa ve birdaha asla o uyugulama açılmıcaktır böyle oluyor aynı durumu bende kuzene yaptım çünkü tiktok kadar kötü bir şey yok :unsure:

uygulama özelliklerinden uygulamanın izinlerine gir uygulama izinlerinede girince depoloma ve interneti kapa ve birdaha asla o uyugulama açılmıcaktır böyle oluyor aynı durumu bende kuzene yaptım çünkü tiktok kadar kötü bir şey yok :unsure:

iOS da böyle bir seçenek olmadığı için kendime göre cevapladım :D doğrudur.

Selam, tek %90 sonuç veren bir çözüm var. (Cihazı rootlaman gerekecek) GLTools adlı uygulamayı Crackli bir şekilde internetten indirip kuruyoruz.(Google Play'de kaldırıldı Crackli olmayınca giriş yapılmıyor) Uygulamayı açıyoruz. TikTok'u bulup tıklıyoruz. "Enable custom settings for this app" seçeneğini aktifleştiriyoruz. Tik olmayan tüm seçenekleri tıklıyoruz. Artık uygulama sürekli Crash verecektir.
2. Çözüm yolu "Use lower render resolution" o seçeneğe tıklıyoruz. 0.25x'i tikliyoruz. (Custom'da ayarlayabilirsiniz) Buda tamamen bozacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,669
Üyeler
173,233
Son üye
benatakanyigit
Geri