Neler Yeni

Mobil veri çok hızlı bitiyor?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Arkadaşlar bimcell kullanıyorum,paket yapıyorum 4 8 farketmiyor.Dışarı çıkıyorum interneti açıyorum 10 dk 15 dk instagramda dolaşıyorum, 300 mb yakın internet gidiyor.Arkadaşım farklı bir operetörde ama onda bir sorun yok 1 saat kullansa o kadar gitmiyor.Nedeni nedir bilen varmı ? hat vs sıfırlıyorlarmı ? mobil veri tasarruf sınırlandırma vs hepsi açık bu arada.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Arkadaşlar bimcell kullanıyorum,paket yapıyorum 4 8 farketmiyor.Dışarı çıkıyorum interneti açıyorum 10 dk 15 dk instagramda dolaşıyorum, 300 mb yakın internet gidiyor.Arkadaşım farklı bir operetörde ama onda bir sorun yok 1 saat kullansa o kadar gitmiyor.Nedeni nedir bilen varmı ? hat vs sıfırlıyorlarmı ? mobil veri tasarruf sınırlandırma vs hepsi açık bu arada.
4.5 g ise çok dhaa hızlı bitiyor internet. Arkada bir uygulama açıksa o da yiyor olabilir.

enga1es

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Faruk
İnstagram çok internet yiyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bazı firmalar baz istasyonlarının bant genişliğini arttırıp daha fazla internet tüketimine neden oluyor.
Mesela yazlık ve köylük yerlerde Vodafone ile Türk Telekom'un bas istasyonları birleşik çalışıyor.

Baz istasyonuna yakın olan bir yerde TT Hatla 120Mbps hız alınırken Vodafone hatla 60Mbps civarı alınıyor.
Ben de TT Mobil kullanırken internetin çabuk bitmesinden şikayetçiydim. Vodafone gereksiz hız vermiyor, kim ne yapsın cebindeki 100-150Mbps interneti.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı firmalar baz istasyonlarının bant genişliğini arttırıp daha fazla internet tüketimine neden oluyor.
Mesela yazlık ve köylük yerlerde Vodafone ile Türk Telekom'un bas istasyonları birleşik çalışıyor.

Baz istasyonuna yakın olan bir yerde TT Hatla 120Mbps hız alınırken Vodafone hatla 60Mbps civarı alınıyor.
Ben de TT Mobil kullanırken internetin çabuk bitmesinden şikayetçiydim. Vodafone gereksiz hız vermiyor, kim ne yapsın cebindeki 100-150Mbps interneti.
değiştiricem zaten bunun çözümü yok sanırım,internet hızlı ama dayandıramıyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
yukarda arkadaş çok güzel özetlemiş yani kısacası bim daha iyi çeksin diye kendini çok zorlayıp fazla mb yakıyor diyebiliriz ozaman.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Ben Turkcell'deyim, adamların internet hem hızlı hem de bitmiyor usta, bitmiyor 6GB.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç