Heath Ledger
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,767
Arkadaşlar şu an elimde yazılım yapabilecek PC yok. Telefon üzerinden yazılım ne kadar yapılır? Önerebileceğiniz bir uygulama var mı? Tavsiyeniz neler?
Birkaç tane örnek verebilir misiniz?Online derleyiciler var. Ne kadar yapılır bilemem.
Örnek verebilir misiniz programlara? Ayrıca hiç yapmamak mı iyi yoksa telefondan elimden geldiğince yapmam mı? Telefona klavye ve mouse bağlayabilirim.Yapılmaz hocam. Tavsiye etmem. Bazı programlar var onları kullanabilirsiniz.
Çok daha iyidir.telefondan elimden geldiğince yapmam
Yazılım biliyorum zaten. Öğrenmeye çalışmıyorum. Sadece unutmamak için pratik yapmam lazım. Onun için iyi ve stabil derleyici lazım bana. Düzgün çalışsın ve çoğu programı çalıştırsın yeter.Çok daha iyidir.
Bu program iyi gibi işinizi görür mü bilmem.
![]()
Programming Hub: Learn to code - Apps on Google Play
Coding & programming app to learn HTML, Python, Javascript, C, Cpp, Csharp, Javaplay.google.com
Android kullanıyorumMobile C programı car app storeda göz atabilirsin.
Özür dilerim yanlış anlamışım. Mobilde iyi bir derleyici hiç görmedim.Yazılım biliyorum zaten. Öğrenmeye çalışmıyorum. Sadece unutmamak için pratik yapmam lazım. Onun için iyi ve stabil derleyici lazım bana. Düzgün çalışsın ve çoğu programı çalıştırsın yeter.