Mobile oyun önerisi istiyorum.

Kerem Işık

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,030
Arkadaşlar nisanda bir pc alıcam ama nisana kadar vakit geçirmem lazım şuanki pc anca youtubeda video açabiliyo oyun açmıyo bende mobil oyun arıyorum türü farketmez sürükleyici olsun yeter.

yani çok çeşit var biz ne sevdiğini bilmeden bir şey diyemeyiz

Arkadaşlar nisanda bir pc alıcam ama nisana kadar vakit geçirmem lazım şuanki pc anca youtubeda video açabiliyo oyun açmıyo bende mobil oyun arıyorum türü farketmez sürükleyici olsun yeter.
Life simulator diye bir oyun vardı yanlış bilmiyorsam tadımlık güzel bir oyun.

lol ün mobile hali ni oynayabilirsin. black desert oynayabilirsin, pubg mobile, supercell oyunlar oynayabilirsin.

Wild rift

Cube Escape serisi tüm oyunları çok güzel özellikle Cube Escape Paradox çok iyi.

The Pirate: Caribbean Hunt (2. Oyunları The Pirate: Plague of the Death);
Karayip Denizinde, 18. yüzyılın sonlarında geçiyor. Fotoğraflarına ve açıklamasına bakarak değerlendirebilirsin.

moba seviyorsan mobile legends tavsiye ederim lolcü isen wild riftte olur
silah oyunu önermiycem telefonda iyi olmuyor bence oynamıyorum o yüzdende bilmediğimi öneremem ,
shadow fight arena , 2 , 3 istersen bunlardan biri .
bide house flipperin mobili var çok güzel.

Geri