foruma salla, forumun çoğunluğu iyi değil diyorsa değildirBeyler 4060-13400f ikilisi 22k neresi kötü
Asgeri ücret altına 3050 kötü mü
Siz bence kafayı yediniz
foruma salla, forumun çoğunluğu iyi değil diyorsa değildirBeyler 4060-13400f ikilisi 22k neresi kötü
Asgeri ücret altına 3050 kötü mü
Siz bence kafayı yediniz
Yani İ7 iyi olabilir belki ama ben şahsen 4060Tİ'lı helede intelli helede Black Friday indirimi adı altında yapılan sisteme 28K üstü vermeyi Enayilik olarak görüyorumen mantıklısı i7 kasa geldi bana ne diyosunuz?
Yurtdışında şu an yabancılar %40 indirimli alıyor her şeyi, ama bizimkiler de şu sistemleri of erkek yhaa Show showwww diye bizim gözümüze sokmaya çalışıyor.İşte Enayilik yapıp sırf Ram'in Cl değeri yüksek ve anakart A620 diye O sistemi alamayanlardanım 29 kasım'dan bir nebze umutluydum sonuçta Black Friday indirimi 11.11'i ezip geçmesi gereken global bir indirim ama nerde aw markaları Zam için ürün stokluyorlar faiz düşcek ya fiyatlar artacak boşa gitti o sistem
i7 olanı arka aldırdık tek makulu o geldi. Nvidia istiyoduYani İ7 iyi olabilir belki ama ben şahsen 4060Tİ'lı helede intelli helede Black Friday indirimi adı altında yapılan sisteme 28K üstü vermeyi Enayilik olarak görüyorum
sistem zaten 32.999TL'mi ne onun yerine 1-2K daha koyar PC hocası Ryzen 5 7600/7800XT'li sistemi alırdım RTX 4070 süper gücünde
Hocam İşte bunların tüm suçlusu Roblox/The Sims için 60K PC alanlar v bilinçsiz kullanıcı olduğu için 30K'lık sisteme 45K veren Enayiler Adamların gözü doymuş bide Zam gelcek Ya o zaman bak nasıl 7-8K indirim diye yalandan Bindir indir yapacaklarYurtdışında şu an yabancılar %40 indirimli alıyor her şeyi, ama bizimkiler de şu sistemleri of erkek yhaa Show showwww diye bizim gözümüze sokmaya çalışıyor.
Hocam o alınabilir de şu 4060 ti olan sisteme 37.000 yazmak nedirYurtdışında şu an yabancılar %40 indirimli alıyor her şeyi, ama bizimkiler de şu sistemleri of erkek yhaa Show showwww diye bizim gözümüze sokmaya çalışıyor.
Yok bizde ses çıkartanı linçliyorlar. gerçekleri Azdaha yazmaya kalksak ban yeriz belki de.Hocam İşte bunların tüm suçlusu Roblox/The Sims için 60K PC alanlar v bilinçsiz kullanıcı olduğu için 30K'lık sisteme 45K veren Enayiler Adamların gözü doymuş bide Zam gelcek Ya o zaman bak nasıl 7-8K indirim diye yalandan Bindir indir yapacaklar
Eğer herkes adam olup sesini çıkarsa Sadece 1 Ay boykot Etse bak bakalım Nasıl .... .... düşürecekler