Fatih534
80+ Bronze
Ben Sistemleri Gelenlikle Yazanların Bin tl Üstünü Koyuyorum 200TL Ye Doping Alıyorum 800Tl Fazladan CepteYuh alan kişiyi tebrik etmek lazımmış
Ben Sistemleri Gelenlikle Yazanların Bin tl Üstünü Koyuyorum 200TL Ye Doping Alıyorum 800Tl Fazladan CepteYuh alan kişiyi tebrik etmek lazımmış
windows yüklü mü ?benimki geldi bile
Doping 200tl oldu mu ne dopingi oBen Sistemleri Gelenlikle Yazanların Bin TL Üstünü Koyuyorum 200TL Ye Doping Alıyorum 800Tl Fazladan Cepte
He vitrin dopingi valla bişey diyim mi ben Sistem alırken orayı direk atlıyorum biliyorum ki orada bişeyler dönüyor direk aşağılardan başlıyorumEn Üst Sıradayım Çerceve
Müşteri Hizmetlerini Ara Sonuçta Para VeriyorsunHe vitrin dopingi valla bişey diyim mi ben Sistem alırken orayı direk atlıyorum biliyorum ki orada bişeyler dönüyor direk aşağılardan başlıyorum
Yok la ben misal birine Sistem bakıyorum orası gözüme gelmiyorMüşteri Hizmetlerini Ara Sonuçta Para Veriyorsun
O da İyimişYok la ben misal birine Sistem bakıyorum orası gözüme gelmiyor
Yurtiçi kötü değil kiYurtiçi maalesef
Knk yuh abarttın gibi geldi bana biraz18 den sattım bile
Siz Öyle Düşündüğünüz Gibi Olmuyor O İşlerYurtiçi kötü değil ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk yuh abarttın gibi geldi bana biraz
Sizin Aklınızda Şu Var Sadece Uyguna Aldım Uyguna Vereyim 1k 2k Kar Diyorsunuz Yalan Söylemem İçin Sebep Ne?Yurtiçi kötü değil ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk yuh abarttın gibi geldi bana biraz
Knk anlamıyorum o kadar 16.500tan bir sürü ilan varken adam nefen 18e senden alsın ki? Bana bir kanıt göster inanayım olabilir aslında ama çok az ihtimal veriyorum benSiz Öyle Düşündüğünüz Gibi Olmuyor O İşler
Sizin Aklınızda Şu Var Sadece Uyguna Aldım Uyguna Vereyim 1k 2k Kar Diyorsunuz Yalan Söylemem İçin Sebep Ne?
Siz Bu Kafayla Devam EdinKnk anlamıyorum o kadar 16.500tan bir sürü ilan varken adam nefen 18e senden alsın ki? Bana bir kanıt göster inanayım olabilir aslında ama çok az ihtimal veriyorum ben
Knk bu kafayla devam edin dediğin mantıklı bir şekilde tahminlerimi sunuyorum sana sen hakaret ediyorsun ya yalan söylüyorsun ya da milleti iyi kazıklıyorsunSiz Bu Kafayla Devam Edin