Peki daha iyisi ya çıkarsa benzer fiyattan? Birde bileşenler ucuzlarsa kendim toplamam mantıklımı?bence yapistir kasim ayi bitmeden al alabilidigini.
Peki daha iyisi ya çıkarsa benzer fiyattan? Birde bileşenler ucuzlarsa kendim toplamam mantıklımı?bence yapistir kasim ayi bitmeden al alabilidigini.
Okkeeeee25 ~ 26 kasima kadar gelir bence hic degilse giris sistem cikar bu zamana kadar
daha iyisi cikarsa diyorsunda sistem baya fp olcak gibi zaten yani ciktigi anda biticekPeki daha iyisi ya çıkarsa benzer fiyattan? Birde bileşenler ucuzlarsa kendim toplamam mantıklımı?
resimdeki islemci 13 10100f degil miBugun bazi bilgiler paylasti formunda ;
-İsmi m9 olabilirmis.
-Sistemleri giris-üst-orta olarak sirasiyla cikarticakmis.
-Üst segment sistemin stogu 100-200 arasi olabilirmis.
( ust segmentin stogu kac olur dedigimizde onunki az olur 100-200 dedi yani orta ve girisin stogu en az 300 olur )
-Tahmini fiyat; 7~8k dan baslayip 25k ya kadar cikabilir giris-ust-orta olarak.
!! Yaptigim fiyat tahmini yorumunu beğendi !!
Görseldeki resimle oynanmis !
Alıntıyı görüntüle
Tahmini Parçalar
-İşlemci : i3 12100f
-Ekran karti : rtx 3050
-Anakart : h610m
Kanka sazan avıresimdeki islemci 13 10100f degil mi
Tamamdır teşekkür ederim.daha iyisi cikarsa diyorsunda sistem baya fp olcak gibi zaten yani ciktigi anda biticek
kendin toplarsan bana gore mantiksiz uzun surer ve hazir sistemler daha ucuza geliyor
h410 m- k laBugun bazi bilgiler paylasti formunda ;
-İsmi m9 olabilirmis.
-Sistemleri giris-üst-orta olarak sirasiyla cikarticakmis.
-Üst segment sistemin stogu 100-200 arasi olabilirmis.
( ust segmentin stogu kac olur dedigimizde onunki az olur 100-200 dedi yani orta ve girisin stogu en az 300 olur )
-Tahmini fiyat; 7~8k dan baslayip 25k ya kadar cikabilir giris-ust-orta olarak.
!! Yaptigim fiyat tahmini yorumunu beğendi !!
Görseldeki resimle shoplu !
Alıntıyı görüntüle
Tahmini Parçalar
-İşlemci : i3 12100f
-Ekran karti : rtx 3050
-Anakart : h610m
3060 gelmicek dedi 3060 ti veya 3070 gelebilirÜst segment 13600k lık sisteme bütçem yetmez de, orta segment 3060ti veya 3070 tarzı bir şey gelir mi? Bütçem 18-19k
O zaman süper olur 1-2 aydır çok stresli bir şekilde sistem bekliyorum. 18-20k bile olsa her kuruşunda babamın alın teri var ve ben güzel değerlendirmek istiyorum3060 gelmicek dedi 3060 ti veya 3070 gelebilir
açıkladı mıİşlemci amd yalnız.
arkasini nasil gordun ins amd dirDikkatli bakarsan farkedersin işlemcinin arkası amd önü intel