parçalar hakkında bilginiz var mi
sımdı baktım evet oyle gozukuyor ust segment gelıyor sanırımO powersupply 7400 TL mi ?
hangj site ile yapıyor sistemiyok aksam bellı olur ama 3070 gelebılır
7400 tl psu muaksam bellı lur ust duzey gelıcek gıbı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sımdı baktım evet oyle gozukuyor ust segment gelıyor sanırım
7400 TL psu mu
ust segmen bu zaten mınımum 30k ya gelır gıbı psu sadece 7kBen teknopat aldım ya hemen sistem yapsınlar zaten
en son ıtopya ıle yapmıshangj site ile yapıyor sistemi
30 bin mi alamazdım zaten ama 20 bandı gelirse üzülürümMSI MPG A1000G 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 8.229,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
ust segmen bu zaten mınımum 30k ya gelır gıbı psu sadece 7k
Mesaj otomatik birleştirildi:
en son ıtopya ıle yapmıs
ben oyle dusunuyorum kullandıgı psu baya yuksek bır psu dusuk bır sıstem beklenemez gıbı30 bin mi alamazdım zaten ama 20 bandı gelirse üzülürüm
Belli olmaz 3080 ti koyup 22 ye verir bunlarben oyle dusunuyorum kullandıgı psu baya yuksek bır psu dusuk bır sıstem beklenemez gıbı
oyle bır sey zor da yaparsa bende alırımBelli olmaz 3080 ti koyup 22 ye verir bunlar
Yaparsa ben de alırım teknopat ı iptal ederim 14 gün cayma hakkım varoyle bır sey zor da yaparsa bende alırım