Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

bclk53

80+
valla beyler ben de dün akşam sitem edenler arasındaydım (ki orada erken açıklanan link ve video içinde kod görünme olayı vardı) ama bu akşamki sistemi öyle zor şartlar altında aldımki

bakkal işletiyorum 5 müşteri vardı beklettim aldım sonunda :D
hayırlı olsun kral bende aldım valla pch hocası sisteminde çok saçma şeyler döndü ama bunu aldık çok şükür

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Abdullah ın sistem çıkarmamasına sonuna kadar hak veriyorum 100 tane sistem çıkarsa yarısını alsatçılar kapıyor şurada sistem kalmadı diye Leona demediğinizi bırakmıyorsunuz ne oluyoruz abi bi sakin üsluplara biraz dikkat

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

keny0u

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet kurt
Abi o kadar zor aldım ki. Bir ara stok hatası verdi kasa diye gördüm o an heyecandan thermaltake t25 rgb olarak değiştirdim kasayı :)

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray
Arkadaşlar bende uğrasa uagrasa 17 dk sonra alab
IMG_20220827_191755.jpg
ildim Intel olanı

kartalmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
lasel tek
tam saniyesinde girdik stok kalmadı sepete ekledım adres secımınde fıyat degıstı dedı kaldık oyle ıyımı sansa bak abdullah usta seni bekliyoruz inaşşal güzel stoklu bır sıstem cıkartırsın

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Jahrein gibi sövene dava açıp ondan alınan para ile bedava sistem hediye etseler çok iyi olurdu.
Fena olur he. Yaşlı başlı adamlara böyle hakaret etmek ne demek ya çocuk oyuncağı sanki isterse 10 stokla çıkarsın böyle lafları edemezsin abi. Evli barklı adamlardan bahsediyoruz

Lastpunch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan
Valla ben sistemi alamadim ama her şey kuralına uygun ilerledi benim gözümde kusuru olmadi modartin keske stok 300 400 falan olsaydida fiyat 12.500 falan olsaydi

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
modartında pc hocasınında varya lanet girsin @Abdullah Hacıgül abi ben böyle bir şey görmedim linke saniyesinde tıkladım ona rağmen tükendi böyle işinde fiyatında sisteminde allah belasını versin 2 dir mal gibi kalıyoruz böyle bir şey görmedim ben eminim tek dertleri reklam yapmak bunların bizi düşünen bi sen varsın
Beni etiketlemeyin knka araba sürüyorum hem banane a... beygir değilim ben kimseyle yarışmam...

sdp.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,699
Üyeler
161,481
Son üye
talha12345
Top Bottom