Neler Yeni

Modart sistem 13k!!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
şu zamanda güzel fiyat olmuş ne beğedim, dediğimiz gibi 14 k olsaydı fazla olurdu bu sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki 3060 ın rakibi 6600 mü 6600 xt mi ?
RTX 3060'dan ort. olarak RX 6600'de %5 güçlü
RX 6600 XT ort. olarak RTX 3060'dan %10 güçlü

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
geri gelir mi ya?
alabilrdim de kararsızlıktan bilemedim
gelirse alırım galiba

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Chloe Grace Moretz

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Senin de dediğin gibi, o zamana gidip alınamayacağına göre. Ne önerirsin?
Sen bu kafayla zor yaşarsın. Ben sana parça fiyatlarının daha düşük olduğu bir dönemden örnek vermiyorum fiyatların daha yüksek olduğu zamandan örnek veriyorum.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
Fiyat halen yüksek arkadaşlar. Nvidia kartların yurtdışındaki fiyat düşüşleri ısrarla ülkemizde karşılık bulmuyor. Amd kartlarda bir nebze yurtdışına yakın fiyatlar görüyoruz ara ara. Asus 6600 XT 6500 liraya satıldı geçenlerde. Rtx 3060'dan bariz güçlü bir kart. O kartla ben parça parça toplasam bile bu sistemin fiyatına daha güçlü bir makina toplayabiliyorum neredeyse. Çok çok acil sistem alma ihtiyacınız yoksa biraz daha sabredin fiyatlar daha da düşecektir. Dediğim gibi yurtdışı fiyatlarda ki düşüşleri halen yansımadı tam olarak ülkemizde.

louis bloom

80+ Silver
Şundan ötürü olabilir: Kart fiyatları bu kadar düşük değilken RTX 3060'ın rakibi RX6600 ile 2 hafta önce 10999 TL'ye hazırladığım sistem.
hocam sizin çıkarttığınız sistemlerde de sürekli fiyatı eleştiren insanlar çıkıyor. şahsen insanları çıkan hazır sistem fiyatlarında memnun etmek mümkün değil. herkes o fiyat iyi degil bu fiyat iyi degil demekten sistem hala alamadi çünkü. sizin sistem olsun baska sistem olsun bitince de stok bitti diye yakınıyorlar. bence almak isteyen alsın direkt, forumda 2 aydır sistem arayip hicbi hazir sistem fiyatını begenmeyip almayanlar var. Ben onlar adına bunaldım valla.. Şahsen ben ayri ayri aldim parçaları kurdum ama hazir alacak olsam çoktan sizin çıkarttığınız veyahut diger makul hazir sistemlerden birini alırdım. Herkes fiyattan sikayet ede ede bi yıl sonra keske gecen sene alsaydım demeye başlayacak.

MiceS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Okan Alparslan
eder fiyatı benım gözümde 11k . Bence bu indirimlerin geldiği stokların düzeldiği bir dönemde gereksiz bir fiyat. Ekran kartı dışındaki parçalar itopyanın elinde baya var sanırım hiç değişmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kafalarını kullanmalarını.
Abdullah hocam sende parmaklarını kullan da şu kardeşlerine efsane indirim nasıl yapılır göster :)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
hocam sizin çıkarttığınız sistemlerde de sürekli fiyatı eleştiren insanlar çıkıyor. şahsen insanları çıkan hazır sistem fiyatlarında memnun etmek mümkün değil. herkes o fiyat iyi degil bu fiyat iyi degil demekten sistem hala alamadi çünkü. sizin sistem olsun baska sistem olsun bitince de stok bitti diye yakınıyorlar. bence almak isteyen alsın direkt, forumda 2 aydır sistem arayip hicbi hazir sistem fiyatını begenmeyip almayanlar var. Ben onlar adına bunaldım valla.. Şahsen ben ayri ayri aldim parçaları kurdum ama hazir alacak olsam çoktan sizin çıkarttığınız veyahut diger makul hazir sistemlerden birini alırdım. Herkes fiyattan sikayet ede ede bi yıl sonra keske gecen sene alsaydım demeye başlayacak.
Zaten dikkat ettiysen stok bitince yorum yazdım. Kimsenin ekmeğinde gözüm yok ama parça fiyatları yüksek iken RX 6600 ile 10999 TL'ye yaptığım sistemi sırf hater olduğu için eleştiren insanlar vardı kısacası hater olmak için koyun olmayı seçenlere lafım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR
Top Bottom