daha çıkmadı yarın gelicek asus dual rx6650xt ve r5 5600 lü bir sistem 14k civarına çıkackLink?
Daha satışa çıkmadı galibaLink?
r5 5600 asus rx6650xt 2 parca buLink?
Neye göre Beş para etmez acaba? 2022 de en baba ses getiren kaç tane sistem çıktık donanım arşivi forumda yüzlerce arkadaşımız bu kampanyalardan faydalandı. Sadece sistem değil laptop kampanyalarında bile oldukça iddialı şeyler çıktık. Yani binlerce kişi mutlu oldu ama sen Beş para etmez diyorsun. Bu fiyata bir rakibi var mı çıktığımız sistemin örnek göstersene rica etsem.Modart PC beş para etmez PC hocası ve donanım Arşivi güzel yapıyor gerisi boş
insanlar o kadar fazla emek veriyor bir sistem için görüşüp anlaşıyorlar ve sen gidip bu kadar emek veren insanlara beş para etmez diyorsun gerçekten bir şey demek isterdim de forum kurallarına aykırı olurModart PC beş para etmez PC hocası ve donanım Arşivi güzel yapıyor gerisi boş
ağızına sağlık abi gerçekten güzel bir cevap vermişsin - gayet güzel fiyat performans bir sistem olmuşNeye göre Beş para etmez acaba? 2022 fe en baba ses getiren kaç tane sistem çıktık donanım arşivi forumda yüzlerce arkadaşımız bu kampanyalardan faydalandı. Sadece sistem değil laptop kampanyalarında bile oldukça iddialı şeyler çıktık. Yani binlerce kişi mutlu oldu ama sen Beş para etmez diyorsun. Bu fiyata bir rakibi var mı çıktığımız sistemin örnek göstersene rica etsem.
Benim fikrim bu saygı duyulmasını beklerim her çıkan sistem iyi olacak diye bişey yok modart in çıkardığı bir iki sistemi bende aldım ama bu olmamış bu kadar basit yaniNeye göre Beş para etmez acaba? 2022 de en baba ses getiren kaç tane sistem çıktık donanım arşivi forumda yüzlerce arkadaşımız bu kampanyalardan faydalandı. Sadece sistem değil laptop kampanyalarında bile oldukça iddialı şeyler çıktık. Yani binlerce kişi mutlu oldu ama sen Beş para etmez diyorsun. Bu fiyata bir rakibi var mı çıktığımız sistemin örnek göstersene rica etsem.
bu sistem olmamış diyorsun da zaten sistemi XFX ekran kartı ile tek tek topladığın zaman 17.891,15 TL tutuyor ve sistem de ortalama 3900 4000 TL gib bir indirim var iken senin bu kadar saçma bir yorum yapman çok haksızlık insanlar bir video için bile ne kaç saat emek veriyor kaldı ki anlaşmaları felan saymıyorum sen gelmişsin adama peş para etmez diyorsun ve önceden sistemini aldım diyorsun gerçekten kullandığın cümleler çok tuhafBenim fikrim bu saygı duyulmasını beklerim her çıkan sistem iyi olacak diye bişey yok modart in çıkardığı bir iki sistemi bende aldım ama bu olmamış bu kadar basit yani
Tuhaf gelebilir yorumuna saygı duyuyorumbu sistem olmamış diyorsun da zaten sistemi XFX ekran kartı ile tek tek topladığın zaman 17.891,15 TL tutuyor ve sistem de ortalama 3900 4000 TL gib bir indirim var iken senin bu kadar saçma bir yorum yapman çok haksızlık insanlar bir video için bile ne kaç saat emek veriyor kaldı ki anlaşmaları felan saymıyorum sen gelmişsin adama peş para etmez diyorsun ve önceden sistemini aldım diyorsun gerçekten kullandığın cümleler çok tuhaf