ModArt'ın son pcsi alınır mı

IPS 144 Hz monitörlerin hiç biri gerçek 1 MS değil. Çoğu 7-8 MS. Veyahut 5. 1 ile 5 MS arasındaki farkı anlayamazsın. Tepkime süresi 144 Hz zaten bu da oyunda gene farkını ortaya koyacaktır.
O kadar ayrıntısını bilmiyorum.

link atabilir misin

Ekran kartını 5700xt ssdyi kingston a2000 kasayı da
Cougar MX350 Mesh 700W 80+ Mid-Tower Gaming Kasa 2*Fan

yapın 1 tane daha kasa fanı alıp arkaya takarsınız (endişelenmeyin aşırı kolay bir işlem) isterseniz kalan paraya da x570 anakart alabilirsiniz 4. nesili destekleyecek o yüzden bence x570 alın.

Alınır, gayet güzel bir sistem.

O kadar ayrıntısını bilmiyorum.
Sorun yok hocam. En hızlı tepkime süresine sahip panel TN panel. Lakin rekabetçi oyunlar oynamıyorsan günde 7-8 saat CS:GO, Fortnite, R6 VS. Renklere önem veriyorsan ve arada film izliyorsan yanında da 144 Hz istiyorum diyorsan IPS panel. VA panel de bunların ortası sayılır.

tn panel çamur gibi yani e sporcu değilsen ve ghosting falan da olmasın diyorsan va panel al.
Aldım artık. İş işten geçti. Param olsaydı daha iyisini alırdım. Benden e sporcu olmaz, e noob olur. :)

teknobiyotiği kimsenin önermediğini duydum internet alışverişlerine baya cahil biri olarak güvenilir olan vatanı tercih etmek istiyorum şahsen
Vatan kazık bir yer. KDV indirimleri dışında alışveriş yapılmaz. 2 hafta önce Teknobiyotik'den sistem satın aldım ve 4 gün içerisinde mi ne geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,375
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri