Model alması mantıklımı?

vinsanity1525

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243

70 bin tl ye 5050 mi? Rezil rüsva bi fiyatlandırma. Asla alınmaz. O fiyata 5070 laptop alır üzerine az daha koyup rami 32 yaparsın

Post automatically merged:

70 bin tl ye 5050 mi? Rezil rüsva bi fiyatlandırma. Asla alınmaz. O fiyata 5070 laptop alır üzerine az daha koyup rami 32 yaparsın

bana sorun cıkarma ihtimali en düsük model önerisi lazım hocam atıyorum 60k ya acer bi laptop alcagıma 50 fps fazla verse bile 65k ya daha az fps veren garanti model istiyorum basim agrimasin mesela lenovo iyi olur teknik servisi maltepede bana yakın

bana sorun cıkarma ihtimali en düsük model önerisi lazım hocam atıyorum 60k ya acer bi laptop alcagıma 50 fps fazla verse bile 65k ya daha az fps veren garanti model istiyorum basim agrimasin mesela lenovo iyi olur teknik servisi maltepede bana yakın
Onu bilgisayarın içini açmadan veya incelemeden asla bilemezsin. Sen bi 5060 ve 5070 laptopların incelemelerine ve sıcaklık değerlerine bak youtube dan. Sorun çıkarma ihtimali olmasın dediğinde ilk gideceğim marka monster olmazdı şahsen hele hele bu fiyatla.

Gpu sıcaklığı 80 i pek geçmeyen cpu sıcaklığı 85 i pek geçmeyen model bulursan alabilirsin, sorun yaratmaz muhtemelen. Ama kronik sorunları var mı internetten bi araştır almadan.

Onu bilgisayarın içini açmadan veya incelemeden asla bilemezsin. Sen bi 5060 ve 5070 laptopların incelemelerine ve sıcaklık değerlerine bak youtube dan. Sorun çıkarma ihtimali olmasın dediğinde ilk gideceğim marka monster olmazdı şahsen hele hele bu fiyatla.

Gpu sıcaklığı 80 i pek geçmeyen cpu sıcaklığı 85 i pek geçmeyen model bulursan alabilirsin, sorun yaratmaz muhtemelen. Ama kronik sorunları var mı internetten bi araştır almadan.
o kadar bilsem zaten başlık açmam araştırır bulurdum

Ve böyle düşünüp Monster mi bakıyorsun? Çok yanlış tercih.

MSİ Cyborg berbat cihaz ama Omen 16 olan olabilir.

Ve böyle düşünüp Monster mi bakıyorsun? Çok yanlış tercih.

MSİ Cyborg berbat cihaz ama Omen 16 olan olabilir.
Önüme gelen ilk cihazları yolladım. 5 yıl falan önce fazla araştırmadan msi gf63 thin almıştım 3050 ti intel i7 11800h olan ve şu anda bile canavar gibi çalışıyor. Benim arkadaşta monster 30500i laptop vardı o da hayvan gibi çalışıyor aynı performasla, diğer bir arkadaşımda 3050ti asus tuf laptop var o da aynı şekilde.

Totalinde hangisini alırsan al kronik sorunu yoksa işini görüyor ama hepsinin öne çıkan özellikleri vardı. Benimkinin sıcaklıkları daha iyiydi, monsterin ekranı daha iyiydi, asusun bilmem neyi daha iyiydi ama hepsinin performansı aynıydı hemen hemen

teknik servisi en iyi olan hangisidir msi,asus,lenovo ?

Geri