Neler Yeni

modem arayüzünde 2.4 kanalının şifresini değiştiremiyorum

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
modem dün eve geldi kurulumu yapıldı ve 24 saat çalıştı ardından kontrol ettim internet ve 2.4 ile 5 ghz simgesinin ışıklarıda yanıyordu ardından bağlandım ve şifreyi değitirmek için arayüze girdim arayüzde wlan sekmesine geldim ssid 5 seçeneğindeki 5 ghz için her seyi yaptım adının sonunada 5 ghz koydum sonra ssid 1 seçeneğindeki 2.4 e geldim değiştirmek için ama değiştirilemiyordu ve adı ve şifreside 5ghz için koydugum ile değişmişti ssid 2,3,4,6,7,8 falan değişiyor sorun yok ssid 5i ben zaten değiştridm 5 ghz için ama ssid1 değiştirilemiyor müşteri hüzmetlerini aradim ordanda değiştirdik dediler ama bir şey değişmedi wifi listesinde sadece 5ghz gözüküyordu en son ssid2 yi değiştirdim bende oda 2.4 ghz diye şuan ssid5 5ghz ve ssid2 2.4 ghz aktif ama ssid 1 değiştirilemiyor bunun sebebi veya nasıl çözerim ssid 2 de 2.4 kullanmam herhanhi bir sorun yaratırmı ve modemin ilk varsayılan halinde neden 2.4 gözükmedi onuda anlamadım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
modem dün eve geldi kurulumu yapıldı ve 24 saat çalıştı ardından kontrol ettim internet ve 2.4 ile 5 ghz simgesinin ışıklarıda yanıyordu ardından bağlandım ve şifreyi değitirmek için arayüze girdim arayüzde wlan sekmesine geldim ssid 5 seçeneğindeki 5 ghz için her seyi yaptım adının sonunada 5 ghz koydum sonra ssid 1 seçeneğindeki 2.4 e geldim değiştirmek için ama değiştirilemiyordu ve adı ve şifreside 5ghz için koydugum ile değişmişti ssid 2,3,4,6,7,8 falan değişiyor sorun yok ssid 5i ben zaten değiştridm 5 ghz için ama ssid1 değiştirilemiyor müşteri hüzmetlerini aradim ordanda değiştirdik dediler ama bir şey değişmedi wifi listesinde sadece 5ghz gözüküyordu en son ssid2 yi değiştirdim bende oda 2.4 ghz diye şuan ssid5 5ghz ve ssid2 2.4 ghz aktif ama ssid 1 değiştirilemiyor bunun sebebi veya nasıl çözerim ssid 2 de 2.4 kullanmam herhanhi bir sorun yaratırmı ve modemin ilk varsayılan halinde neden 2.4 gözükmedi onuda anlamadım
ss atma şansınız varmı hocam

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran Alıntısı.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

ekledim hocam

Ekler

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    38 KB · Hit: 30
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    35 KB · Hit: 31

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
tm hocam teşekkürler yinede

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
SSID 1'i ben de değiştiremiyorum ama diğer SSID'leri değiştirip kullandığımda bir sıkıntı olmuyor hocam

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Müşteri hizmetlerini ara bence hocam direk ben farklı bir modeme geçtim kendi başıma kuramadim kendileri bireysel nick şifre verdi

Yani muhtemelen hatanın ne olduğunu bilir onlar

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
SSID 1'i ben de değiştiremiyorum ama diğer SSID'leri değiştirip kullandığımda bir sıkıntı olmuyor hocam
niye değişmiyor bende onu anlamadım bence bir sorun bu şimdi arayüzdede şöyle bir şey gözüküyor ekledim dosyaya 2.4 ve 5 aynı gözüküyor değişmediği için

Müşteri hizmetlerini ara bence hocam direk ben farklı bir modeme geçtim kendi başıma kuramadim kendileri bireysel nick şifre verdi

Yani muhtemelen hatanın ne olduğunu bilir onlar
aradımda galiba ilgilenen kişi biraz tecrübesizdi tekrar arayim birazdan

Ekler

• Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG
    32.4 KB · Hit: 29

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
niye değişmiyor bende onu anlamadım bence bir sorun bu şimdi arayüzdede şöyle bir şey gözüküyor ekledim dosyaya 2.4 ve 5 aynı gözüküyor değişmediği için

aradımda galiba ilgilenen kişi biraz tecrübesizdi tekrar arayim birazdan
Bazilari öyle hocam ip alamıyor dedi 2 kişi 3. Kişi direk çözdü yani uğraşmak mı istemiyorlar anlamadim

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
arkadaşlar tesadüfen arayüzde bu ayara denk geldim bunu kapalı hale getirdiğimde ise sorun çözüldü 3 kere müşteri hizmetlerini aradım her seferinde değiştrdik 15 dk bekleyin yok kapatıp açın saçma sapan şeyler hiçbiri çözmedi resime eklediğim ayarı kapalı hale getirdiğinizde sorun çözülüyor yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler

dostum sorunu çözdüm son mesajdaki ayarı kapalı hale getirdim arayüzden sende dene belki seninde sorununu çözer <3

Ekler

• Ekran Alıntısı5.PNG
    Ekran Alıntısı5.PNG
    10.7 KB · Hit: 43

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
arkadaşlar tesadüfen arayüzde bu ayara denk geldim bunu kapalı hale getirdiğimde ise sorun çözüldü 3 kere müşteri hizmetlerini aradım her seferinde değiştrdik 15 dk bekleyin yok kapatıp açın saçma sapan şeyler hiçbiri çözmedi resime eklediğim ayarı kapalı hale getirdiğinizde sorun çözülüyor yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler

dostum sorunu çözdüm son mesajdaki ayarı kapalı hale getirdim arayüzden sende dene belki seninde sorununu çözer <3
Çok teşekkürler hocam, benimde sorunum bu şekilde çözüldü. :peepokalp:

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
Knk alakasız bişey sorcam ben modemi üstün başarılarımla kurcalarken. Ssıd lerden rast gele açtım şifresini de gördüm basit bişeydi ama hatırlamıyorum sabit belli bi şifre mi öyleyse bakıp söyleme şansın varmı
Neye bakicam knk anlamadımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom