Itopya'da Modem/Router indirimleri!

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Herkese selam!
Itopya'da Network ürünlerinde indirim var.

Fiber İnternet kullananlar veya köprüleme ile internet kullanacaklar için Router önerilerim:

TP-LINK ARCHER C1200 Dual Band Gigabit Router
TP-LINK ARCHER C6 AC1200 MU-MIMO Gigabit Router

ADSL/VDSL kullanacaklar veya Fiber kullanacaklar için önerim:
(Şu anda VDSL var ama Fiber gelince de elimde bir cihaz olsun tarzı)

ZYXEL VMG3625-T50B VDSL2 Dual-Band Gigabit Modem Router

İndirim çok kapsamlı olmamış ancak çoğu ürün kötü sayılmaz.

Sorularınız varsa sorun lütfen, ayrıca attığım cihazların markası ... diye gidip Keenetic almayın lütfen.
Zaten bu markalar bilindik ve üst makamdaki ürünleri gerçekten iyi olan markalar.
Keenetic'in F/P bir tarafı kalmadı bence.
Sadece 2.4 GHz kablosuz desteği olan ve 95Mbps portlara sahip bir modemi (Omni DSL) 540TL'ye almak saçma.
Bunu geçtim 5GHz ac kablosuz desteği olmasına rağmen yine 12MB/s (95Mbps) portlara sahip olan Extra DSL'i 880-900TL fiyatlara almak daha da saçma.
Sektörde başka marka yokmuş gibi sadece Keenetic önermek de saçma.
Zamanında 230-240TL fiyata sahipken Omni DSL gerçekten güzeldi, 460-500TL fiyata sahipken Extra DSL de güzeldi ancak fiyatına göre şu an durum kötü.

İyi Forumlar

Kablonet kullanıyorum toki binasında malum betonarme olduğu için iç duvarlar da tuğla değil beton bu yüzden wifi çok kötü xiaomi aldım telefonda verim alamadım ama eşimin telefonun da sıkıntı yoktu eğer benim de mi programı yükleyip eşlemem mi lazım yoksa başka bir cihaz mı bakmam lazım ?

Kablonet kullanıyorum toki binasında malum betonarme olduğu için iç duvarlar da tuğla değil beton bu yüzden wifi çok kötü xiaomi aldım telefonda verim alamadım ama eşimin telefonun da sıkıntı yoktu eğer benim de mi programı yükleyip eşlemem mi lazım yoksa başka bir cihaz mı bakmam lazım ?
Bazı routerlar duvarların arkasından bile iyi performans almanızı sağlayabiliyor. Örnek olarak aklıma gelen bir şey yok maalesef :/
Ancak telefona göre de durum değişebiliyor. Örneğin bende 2 realme cihaz var, ikisinin de 2.4GHz performansı eski telefonlara göre çok kötü ancak 5GHz gayet stabil.
Telefondan kaynaklı bir durum da olabilir yani.
Wifi mesafesinin modemle alakası varmı
Var.
400-500TL ye ADSL veya VDSL hangi modemi alabilirim.
Fiber geçmem büyük ihtimalle.
Not:Elimde hali hazırda Keenetic Lite var.
Keenetic Lite'ı 200'e satıp üstüne 400-500TL koyup 500-600TL bandında İkinci el Keenetic Extra DSL veya konudaki sıfır Zyxel modeme bakabilirsiniz.

Bazı routerlar duvarların arkasından bile iyi performans almanızı sağlayabiliyor. Örnek olarak aklıma gelen bir şey yok maalesef :/
Ancak telefona göre de durum değişebiliyor. Örneğin bende 2 realme cihaz var, ikisinin de 2.4GHz performansı eski telefonlara göre çok kötü ancak 5GHz gayet stabil.
Telefondan kaynaklı bir durum da olabilir yani.

Var.

Keenetic Lite'ı 200'e satıp üstüne 400-500TL koyup 500-600TL bandında İkinci el Keenetic Extra DSL veya konudaki sıfır Zyxel modeme bakabilirsiniz.
Keenetic Liteyi daha yeni aldım hocam.

5Mbps portlara sahip bir modemi (Omni DSL) 540TL'ye almak saçma.
Bunu geçtim 5GHz ac kablosuz desteği olmasına rağmen yine 12MB/s (95Mbps) port

Herkese selam!
Itopya'da Network ürünlerinde indirim var.

Fiber İnternet kullananlar veya köprüleme ile internet kullanacaklar için Router önerilerim:

TP-LINK ARCHER C1200 Dual Band Gigabit Router
TP-LINK ARCHER C6 AC1200 MU-MIMO Gigabit Router

ADSL/VDSL kullanacaklar veya Fiber kullanacaklar için önerim:
(Şu anda VDSL var ama Fiber gelince de elimde bir cihaz olsun tarzı)

ZYXEL VMG3625-T50B VDSL2 Dual-Band Gigabit Modem Router

İndirim çok kapsamlı olmamış ancak çoğu ürün kötü sayılmaz.

Sorularınız varsa sorun lütfen, ayrıca attığım cihazların markası ... diye gidip Keenetic almayın lütfen.
Keenetic'in F/P bir tarafı kalmadı bence.
Sadece 2.4 GHz kablosuz desteği olan ve 95Mbps portlara sahip bir modemi (Omni DSL) 540TL'ye almak saçma.
Bunu geçtim 5GHz ac kablosuz desteği olmasına rağmen yine 12MB/s (95Mbps) portlara sahip olan Extra DSL'i 880-900TL fiyatlara almak daha da saçma.
Sektörde başka marka yokmuş gibi sadece Keenetic önermek de saçma.
Zamanında 230-240TL fiyata sahipken Omni DSL gerçekten güzeldi, 460-500TL fiyata sahipken Extra DSL de güzeldi ancak fiyatına göre şu an durum kötü.

İyi Forumlar
Bende Archer C20 var router olarak. C6yla farkı nedir hocam?

Tplink ve Zyxel bu konuda tecrübeli markalardan zaten.

Türk telekomun fiber 35mbps internetini kullanıyorum. Kendi fiber modemleri var 5ghz destekleyen. Ama internet diğer odalarda çekmiyor. Mi wifi güçlendirici var evde o da interneti dağıtıyor ama hızını düşürüp dağıtıyor.
Benim size soracaklarım;
1- Mi Wifi güçlendirici yerine bunlardan birini alıp kullanabilir miyim.
2- Türk telekomdan türknete geçiş yapınca modem gidecek. Bu modemleri türknete geçiş yapınca onunla kullanabilir miyim.
Hız testinde alt yapının 100mbps interneti desteklediği belirtiliyor.
Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,313
Üyeler
183,412
Son üye
libert404
Geri