Neler Yeni

Modem fiber kutusuna yakın olmalı mıdır?

umutseven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut seven
Merhaba herkese bu sabah fiber internet bağlandı evimize. Salona bağladıklarından dolayı elektrikçi çağırıp odama bağlattım ben ekstra olarak. Modem odamda fakat fiberin küçük modemi salonda kaldı. 100mbps aldığım hız 9 olarak ölçülüyor şu an ama modemi salona takınca normal hız alabiliyorum fiberin küçük modemiyle benim normal fiber modeminin yan yana olması mı gerekiyor acaba tam hız alabilmem için yardımcı olursanız sevinirim.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
Duvardan mı çektin kendi odana modemden mi modemden çekersen düşmez hız ama duvardan çektiyseniz interneti ikiye bölmüş oluyosunuz ve hız düşüşü olur arkadaşım yaşamıştı aynısını elektrikçi çağırıp birini kesmişti düzelmişti hız

umutseven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut seven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Duvardan mı çektin kendi odana modemden mi modemden çekersen düşmez hız ama duvardan çektiyseniz interneti ikiye bölmüş oluyosunuz ve hız düşüşü olur arkadaşım yaşamıştı aynısını elektrikçi çağırıp birini kesmişti düzelmişti hız
Duvardan çektik ama kablodan dolayı hız düşüyormuş cat6 ile değiştirdik düzeldi.

Peak2Core

80+
Merhaba herkese bu sabah fiber internet bağlandı evimize. Salona bağladıklarından dolayı elektrikçi çağırıp odama bağlattım ben ekstra olarak. Modem odamda fakat fiberin küçük modemi salonda kaldı. 100mbps aldığım hız 9 olarak ölçülüyor şu an ama modemi salona takınca normal hız alabiliyorum fiberin küçük modemiyle benim normal fiber modeminin yan yana olması mı gerekiyor acaba tam hız alabilmem için yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır düşmez. 100 metreden sonra düşme olur fakat o kadar mesafeniz yoktur yani evde. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bir sorun olmaması lazım. Varsa da ONT-Router arası çektiğiniz tesisattan kaynaklıdır.

osmanky20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem yılmaz
Instagram
osmankeremyilmaz
Küçük modem dediğin büyük ihtimalle ONT cihazı fiber kabloyu cat kabloya dönüştürücü. 100 metreye kadar hız farkı yaşamazsın. 10 metrede 1 ping oynar.

Top Bottom