Neler Yeni

Öneri Modem konusunda fikir

nek1947

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Nebi ercel
Bütçe
999
Arkadaşlar herkese selam kolay gelsin.
Şuanda VDSL kullaniliyorum modem değiştirmek istiyorum, Asus dsl ac51 şuanda kullanımda ama bir degistirme isteği geldi. Olurda fibere geçerim diye fiber ve VDSL destekleyen bir ürün tavsiyeniz olursa fiyatı uygun olursa değiştirmek isterim .
Tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler.

nek1947

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Nebi ercel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ac51 zaten 300mbps destekliyor diye biliyorum
Destekliyor da anlam veremedigim bir şekilde modem wifi baglantisinda kesinti yapıyor bir anda sorunu çözemedim kullanıyorum ama bazen çok bunaltiyor .

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Destekliyor da anlam veremedigim bir şekilde modem wifi baglantisinda kesinti yapıyor bir anda sorunu çözemedim kullanıyorum ama bazen çok bunaltiyor .
Prizden gelen kablo modeme takılmadan önce arada splitter var değil mi?
1648112288345.png

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,540
İsim
Oğuz Oğuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Hayır direk ana koblodan modeme bağlı ev telefonu yok evde
Bende de eskiden kesinti oluyordu, 2 yıl bu şekilde kullandım. Bir türlü sorunun kaynağını bulamadım. En son splitter'den kaynaklı bir sorun olduğunu buldum. Eve arama geldiğinde hatlarda dalgalanma olup interneti ünlem durumuna düşürüyordu. 15 dakika sonra ancak düzeliyordu. Ama sende telefon yok diyorsun. Bilemedim.

nek1947

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Nebi ercel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de eskiden kesinti oluyordu, 2 yıl bu şekilde kullandım. Bir türlü sorunun kaynağını bulamadım. En son splitter'den kaynaklı bir sorun olduğunu buldum. Eve arama geldiğinde hatlarda dalgalanma olup interneti ünlem durumuna düşürüyordu. 15 dakika sonra ancak düzeliyordu. Ama sende telefon yok diyorsun. Bilemedim.
Aynen bende yokta işte oğlum antenlerin kırdı ama ondan dolayı yapmaz diye düşünüyorum kablolarda hiçbir sorun yok sadece anteni düz tutan plastik kopmuş şuanda da dik duruyor mesela ama bazen oluyor 1 mbps e kadar düşüyor telefondan oyundayken biranda kesiliyor sonra aç kapa modem duzeliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,225
Üyeler
168,099
Son üye
akronn
Top Bottom