Neler Yeni

Modem Odama Uzak

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464

Mehmet.10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ali

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Hocam ya kablo çekin ya da sinyal arttırıcı alarak daha iyi bir kablosuz bağlantı sağlayın. Tabii biz oyuncular için kaliteli bir kabloyla bağlantı sağlamak daha iyi olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
eğer kendi odan da sinyal hiç çekmiyorsa , odana yakın bir noktaya sinyal güçlendirici koyabilirsin . ama odanda az sinyal çekiyorsa kendi odana koyarsın sinyal ğüçlendiriciyi.

sinyal güçlendirici olarak kullanacağında cihazda zyxel 3205 v3 olabilir. sinyal gücü iyi 2*7 antenleri var fazlasıyla işini görür.

Xiaomi Mİ Wifi Pro nasıldır? hem fiyat olarak daha iyi uygun ve koridorumun tam ortasına takabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ya kablo çekin ya da sinyal arttırıcı alarak daha iyi bir kablosuz bağlantı sağlayın. Tabii biz oyuncular için kaliteli bir kabloyla bağlantı sağlamak daha iyi olacaktır.
Bende isterdim ama ailem onay vermiyor,hak veriyorum onlara çok kötü gözüküyor :D

RmzDayi

80+ Silver
Şuan için alınacak bir wifi genişletici Tp-link re300 alabilirsin ama bir modem parası mübarek 280 - 300 TL arasında ama kablo çekersen cat 6 ile daha uyguna gelir.
Şu dönemde 280-300 tl vermek pek mantıklı değil, katılıyorum kablo daha iyi olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
Şu dönemde 280-300 TL vermek pek mantıklı değil, katılıyorum kablo daha iyi olacaktır.
Dostlar,bende kablo isterdim fakat yapamam modem uzak,koridorda koskoca kablo mu çekeceğim

RmzDayi

80+ Silver
Dostlar,bende kablo isterdim fakat yapamam modem uzak,koridorda koskoca kablo mu çekeceğim
bütçen varsa neden olmasın, ama o parayı verirken 1-2 sefer düşünecekisen gerek yok. İnce bir kablo kanalı ile güzel işçilik yapabilirsiniz

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha önce böyle Bi problem yaşadım WiFi cihazı almak için teknoloji marketine gittiğimde satıcı boşuna para yatırma fps oyunlarında rahatsız edici olur diyerek vazgeçirdi. Bende kablo çektim koridorda halının altından geçirdim. Bence ikna yoluna gidip durumu anlat. Aldığın cihazı beğenmezsen iade ıvır zıvır derken 30 liralık iş 300 lira olmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
Top Bottom