Asus ac55 kullandım; wifi5 güzel. Piyasada yok şu an galiba. Snr-hız ayarı var.
Zte 168 a kullandım; wifi5. Portlar fast; snr hız ayarı yok. Hassas cihaz; jak veya adaptörden etkileniyor, hemen hat değerleri bozuluyor. Operatör modemi.
Zyxel Dx 3301-t0 kullanıyorum; wifi6 -80 mhaz. Vdsl kullanırken sıkıntı yaşamadım. Şu an 1000 fiber 500 üstü hız için almak pek mantık değil gibi. 500-800 arası hız verir kablosuzda. Portlar gigabit.
Vdsl kullanıyorsanız; snr-hız ayarı yapılan Keenetic modemlere bakabilirsiniz.
Uzun süreli kullanıyım derseniz wifi6 olarak, ilerde fiberdede kullanıyım; Hooper Dsl ax3000 veya Tp-Link Deco dsl x50 , x73 ( Voip desteğide var).
Ya da Keenetic'in yeni wifi5 modelleri. Keenetic'in yazılım desteği ve forumlarda konuları var, sorun yaşarsanız çözüm bulmanızı sağlayabilir.
Daha uygun derseniz wifi5, qos ayarı var, snr-hız ayarı yok; Tp-link vr 400 (v3), Vr600 (v3), Vr 2100 / wifi6 olarak vx1800v ( yalnız bu da 80 mhz destekli, 160mhz desteği yok)
Tenda'nın yeni wifi6, snr-hız ayarı yok, qos ayarından tam emin değilim; buda 80 mhz destekli , 160 mhz desteği yok.
Daha da uygun derseniz; h300s, portlar gigabit, snr-hız ayarı yok, wifi5, operatör modemi.
Bütçe bilmediğim için farazi yazdım.