Neler Yeni

Modem Önerisi İstiyorum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Modem ps 5 oyun indirirken, guncellerken ve online oyun oynarken yeter değil mi bu herkes bağlansa?
Evet ama PS oyun indirirken internetin diğer kullanıcılarda yavaşlaması normal. Çünkü interneti sömürüyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Satashke

80+ Bronze
Sadece hatla alakası yok. Keenitic ürünlerinde kendiliğinden kopma sorunu yaşayan çok. Olumsuz yorumların neredeyse tamamı bunlarla dolu. Aynı sorundan şikayetçi bu kadar insan varsa demek ki sorun Modemde. Kaldı ki Bi alttaki komşumda benim modemi takınca onda da kopma sorunu yaşadık. Normalde yoktu kendi modeminde kopma sorunu falan. Üründe sorun var hatta değil. Hiçbir markayı/modeli ölümüne savunmak doğru değil , yanlış bilgi vermeyelim. Konuyu açan dostum sen de dene ürünü. Sorun yaşamazsan kullan. Yaşarsan iade edersin. Teknoloji şans işi :)

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Gökhan
Sadece hatla alakası yok. Keenitic ürünlerinde kendiliğinden kopma sorunu yaşayan çok. Olumsuz yorumların neredeyse tamamı bunlarla dolu. Aynı sorundan şikayetçi bu kadar insan varsa demek ki sorun Modemde. Kaldı ki Bi alttaki komşumda benim modemi takınca onda da kopma sorunu yaşadık. Normalde yoktu kendi modeminde kopma sorunu falan. Üründe sorun var hatta değil. Hiçbir markayı/modeli ölümüne savunmak doğru değil , yanlış bilgi vermeyelim. Konuyu açan dostum sen de dene ürünü. Sorun yaşamazsan kullan. Yaşarsan iade edersin. Teknoloji şans işi :)
keenetic dsl modemlerinde mediatek işlemcisi kullanıyor ve teknolojiyle alakası olan herkes zaten bu işlemcilerden kaçıyor. Broadcom işlemciler kesinlikle stabilite anlamında daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,382
Üyeler
168,777
Son üye
demiroz
Top Bottom