Modem Önerisi yardım

hocam uydunet modemde sıkıntı yaşıyor iseniz size ayar yapayım sorununuz çözülür bir nebze dc verirseniz yardımcı olurum şuan çoğu kişiye yaptım ve herkesde sorun çözüldü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada modem alacağınıza kiralayın verdikleri modem süper bende kiraladım çok fark var ve edim baya büyük sıkıntısız kullanıyorum.
Vereyim dc ama Komşulara söylüyorum benim internet gittiği zaman sizde net var mı diye söylüyorum var diyorlar peki bende sorun ne yani servis geliyor sinyal var diyor ee diyorum modemde bi sıkıntı mı var diyorum olabilir 6 lira aylık tarifenize yansır yeni bir üst model modem ile degişiriz diyorlar. Ne yapayım kararsız kaldım ?

Uyumlu değiller adı üstünde.
Eğer kablosuz için alacaksanız direkt Keenetic Extra modelini alın, Router olan.
Docsis modeminizi köprü moduna alıp yapın.
Öneri linki atar mısınız ?

Vereyim dc ama Komşulara söylüyorum benim internet gittiği zaman sizde net var mı diye söylüyorum var diyorlar peki bende sorun ne yani servis geliyor sinyal var diyor ee diyorum modemde bi sıkıntı mı var diyorum olabilir 6 lira aylık tarifenize yansır yeni bir üst model modem ile degişiriz diyorlar. Ne yapayım kararsız kaldım ?

Öneri linki atar mısınız ?
dc verin 7 yıllık tecrübemle size yardımcı olucam.

Kablonet'in modemleri farklı oluyor docsis modem almanız lazım. Kablonet Taha abem konuya gelmiş zaten o sana yardımcı olur, benle alpin Kablonet hakkında ahım şahım bir bilgisi yok ama onun Kablonet bilgisi baya fazla diye biliyorum. Sorun çözülürse çözüm yolunu vs. buraya yazıp haberdar edersen sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri