Neler Yeni

Modem-Router onerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
Düşmüyor derken, 1'se 10 ms vs olmuyor manasında dedim. Sizin dediğiniz 10'sa 1 manasındaymış. Öyleyse düşüyor. Hatta ASUS'larıj bazılarında oyun modu var ve cidden CS:GO da bariz bir düşüş oluyor.
mesela lol tr serverinde olan 15 pingim 14 13 12 11 10 gibi degerlere duser mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşmüyor derken, 1'se 10 ms vs olmuyor manasında dedim. Sizin dediğiniz 10'sa 1 manasındaymış. Öyleyse düşüyor. Hatta ASUS'larıj bazılarında oyun modu var ve cidden CS:GO da bariz bir düşüş oluyor.
yada aldigim steam indirmede 200 mbit internetim 21 22 dowload yerine 24 25 olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
O Huawei'n özellikleri belirsiz. Ne SoC'u hakkında adam akıllı bir şey var ne de yazılımı hakkında. O yüzden iyi yada kötü gibi bir şey diyemem.
o zaman alayim degisiklik olmassa evinize ugrarim bide iade olustururum 14 gun suresi var ztn

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
Zaten artısı olmuş olacak. Mesela bu Huawei ısınmayacak. Ayrıca WPA3 vs. yoksa artık WPA3, Mesh destekli bir cihazınız olmuş olacak.
knk wifi benim umrumda deil isinmasi performansi etkileniyorsa farkli cunku ailem oyuncu deil sadece ben deli oluyorum bu pingin neden 15 olduguna arkadas yanimda oturuyor 12 13 ping ben 15 biri var 10 ping

Zaten artısı olmuş olacak. Mesela bu Huawei ısınmayacak. Ayrıca WPA3 vs. yoksa artık WPA3, Mesh destekli bir cihazınız olmuş olacak.
ethernette ping dusmezse iade ederim bi yarari olmaz yani benim icin

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
knk wifi benim umrumda deil isinmasi performansi etkileniyorsa farkli cunku ailem oyuncu deil sadece ben deli oluyorum bu pingin neden 15 olduguna arkadas yanimda oturuyor 12 13 ping ben 15 biri var 10 ping

ethernette ping dusmezse iade ederim bi yarari olmaz yani benim icin
Wi-Fi daha ehemmiyetli. Zaten bu devirde 1000 MBPS switch destekli modemler standart oldu sayılır. Router alınma sebebi ise işte yükü azaltmak, Wi-Fi kartının artılarından faydalanmak (Wi-Fi 6, WPA-3 Persolan, MU-MIMO gibi).

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
Wi-Fi daha ehemmiyetli. Zaten bu devirde 1000 MBPS switch destekli modemler standart oldu sayılır. Router alınma sebebi ise işte yükü azaltmak, Wi-Fi kartının artılarından faydalanmak (Wi-Fi 6, WPA-3 Persolan, MU-MIMO gibi).
yani kisaca ben router alinca ethernet kablosuyla baglandigimda pingim duser mi dusmez mi internet hizim artar mi artmaz mi ztn suanki wifi 6 interneti 3 oda uzaktan 40 mbit ile cekiyorum gerisi onemli degil

Top Bottom