ahmetmelihalemdar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,669
Keenetic Hero DSL satalım hemen sana200mbps ve ethernet kablosu aktarım için uygun cihaz var mı
Keenetic Hero DSL satalım hemen sana200mbps ve ethernet kablosu aktarım için uygun cihaz var mı
cok güzel bende 2 rotuter bir mrx 80 memnunum onda wifi hızım yüksek alıyor kabloluda aynı sekil diğer modem wifi 1000 mbps hızını alamıyorumcat6 recber kablom var
mr80x sipariş veriyorum inşallah işimi görürcok güzel bende 2 rotuter bir mrx 80 memnunum onda wifi hızım yüksek alıyor kabloluda aynı sekil diğer modem wifi 1000 mbps hızını alamıyorum
- HG255s bu cihaz firma verdi kullanmasak iş yapıyor
dediğim güzel işini görür x 90 var o cok pahalı 4 bin üzerindeSöylediğiniz modellerin fiyatı biraz fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mr80x sipariş veriyorum inşallah işimi görür
bu cihaz 3000 mbps desteği yüksek hızları alırsın işini görürYani o rakamlara çıktıktan sonra karşıya da internet bağlatırım![]()
ben 932 mbps dowloand 700 mbps upload alıyorumTürkiye de 1gbps den fazla alan var mı ki
Bizim burada fiber alt yapı yapıldı 1gbps veriyor en fazla Türkiye'de daha fazla alan olacağını sanmam şirketler için vs. Özel olarak alt yapı çekiliyorsa belki onlar daha üst hızları alıyor olabilirben 932 mbps dowloand 700 mbps upload alıyorum
Daha fazla da verebilir alt yapı olduğu sürece ama o alt yapı olan yer var mıdır bilmiyorum dediğim gibi özel olarak şirketler vs. çektiriyor olabilir o esnada yol üstünde olan evler yararlanabilir belkiTürkiyede 1 gbpsden fazla alan varmı bilmem ama 10 gbps veren internet servis sağlayıcısı mevcut
Atlantisnet var normal kullanıcıya 10 gbps veriyor 5 bin TL idi sanırım.Daha fazla da verebilir alt yapı olduğu sürece ama o alt yapı olan yer var mıdır bilmiyorum dediğim gibi özel olarak şirketler vs. çektiriyor olabilir o esnada yol üstünde olan evler yararlanabilir belki