Yardım Modem yazın çok ısınıyor – soğutucu gerekli mi?

Murad46

80+
Reaksiyon skoru
7
merhaba arkadaşlar

Tenda marka bir modem kullanıyorum. Özellikle yaz aylarında cihaz çok fazla ısınıyor. Akşamları kapatsam bile, sabah açtıktan sonra gün boyunca açık kaldığı için ciddi bir ısınma problemi oluyor.

Acaba bu modemler için bir soğutucuya ihtiyaç var mı? Benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı?

Eğer gerek varsa bu Soğutcu nasıldır yadabir soğutcu öneriniz var mı?

merhaba arkadaşlar

Tenda marka bir modem kullanıyorum. Özellikle yaz aylarında cihaz çok fazla ısınıyor. Akşamları kapatsam bile, sabah açtıktan sonra gün boyunca açık kaldığı için ciddi bir ısınma problemi oluyor.

Acaba bu modemler için bir soğutucuya ihtiyaç var mı? Benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı?

Eğer gerek varsa bu Soğutcu nasıldır yadabir soğutcu öneriniz var mı?
Aga bu laptop soğutucusu modem ne alaka napçan soğutucunun üstüne modemi koyup ekrana bakarak oyun felan mı oynucan

Isınma her elektronikte olduğu gibi modemler içinde bir sıkıntı tabi ki. Benim netmaster modemim fazla ısındığı için hız düşmeleri ağdan atma gibi sıkıntılar çıkarıyordu. kasasını kesip macunla bir heatsink ve fan bağlamıştım. Sonrasında fanı söküp pasif olarak yeterli geldiğini görmüştüm. Eğer performansta sıkıntı yoksa çok sıkıntı olmayabilir ama hava alan bir yerde tutmak gerekebilir modemi.

Isınıp kopma gibi sorunlar yapmadığı sürece gerek yok. Zaten biraz eli yüzü düzgünse içinde bi heatsink oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,032
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri