Neler Yeni

Modeme ip gelmiyor. 8 gündür internetim yok power ve dsl ışıkları yanıyor.

goxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
bilal
8 gündür internetim yok 15 20 kez müşteri hizmetlerini aradım hepsi Wan Vdsl den modem kurulumu yaptırıyor. Bu işlemler fayda etmiyor teknik ekip gelicek diyorlar arayıp soran yok bıkkınlık geldi 1 ay oldu interneti alalı 8 gündür zaten yok. Alt yapıyla alakalı bir sorun yokmuş bana ip nin gelmediğini söylüyorlar.

Ekler

• vodafone.jpg
    vodafone.jpg
    40.5 KB · Hit: 57

Flexery

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Oğuz
Ara geldiniz geldiniz gelmediniz başka operatöre geçicem ve ya söv az akıllanırlar olmazsa devamlı ara

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

goxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vodafone kullanıyorsun sanırım ben köy gibi yerde yaşıyorum ben de sıkıntı yok ara operatöre değiştiricem de evine gelsinler
istanbulun tam ortasındayım 20 metre yanımda kuzenim kullanıyor aynı tarife aynı modem portlarda da sıkıntı yok o 1 yıldır kullanıyor internet 1 kere gitmemiş benim ilk ayım dolmadan 8 gündür internetim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

@alpolojix / Leroxy

Flexery

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Oğuz
istanbulun tam ortasındayım 20 metre yanımda kuzenim kullanıyor aynı tarife aynı modem portlarda da sıkıntı yok o 1 yıldır kullanıyor internet 1 kere gitmemiş benim ilk ayım dolmadan 8 gündür internetim yok

@alpolojix / Leroxy
Dediğimi yap sen bunlara sert davrancan akıllanmaz bunlar

goxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğimi yap sen bunlara sert davrancan akıllanmaz bunlar
telefonda bağırıp çağırdım zaten istemesem bile damla taştı yarında gelmesse iptal etme hakkım doğar mı ?

goxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
bilal
yardımcı olabilecek biri yok mudur ya

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ara geldiniz geldiniz gelmediniz başka operatöre geçicem ve ya söv az akıllanırlar olmazsa devamlı ara
Taahhüt var bruhh...

8 gündür internetim yok 15 20 kez müşteri hizmetlerini aradım hepsi Wan Vdsl den modem kurulumu yaptırıyor. Bu işlemler fayda etmiyor teknik ekip gelicek diyorlar arayıp soran yok bıkkınlık geldi 1 ay oldu interneti alalı 8 gündür zaten yok. Alt yapıyla alakalı bir sorun yokmuş bana ip nin gelmediğini söylüyorlar.
2 yıl taahhütlü ise iptal ettir değilse eğer aramaktan ve beklemekten başka çaren yok.

telefonda bağırıp çağırdım zaten istemesem bile damla taştı yarında gelmesse iptal etme hakkım doğar mı ?
Altyapı TTnetin ise bir şey yapmamaları gayet normal.

Top Bottom