hocam müşteri hizmetlerini ara internetim çekmiyor diye talep oluştur ekip gelince abi modemi taşıyabilir miyiz de taşırlarmodemi kendi odama almak istiyorum nasıl çekebilirim arkasındaki dsl kablosunu uzatsam yetermi ? telefon kablosu yok
internet çekiyo hocam sorun yok orda sadece kendi odama taşımak istiyorum kabloyu uzatsam çekebilirmiyimhocam müşteri hizmetlerini ara internetim çekmiyor diye talep oluştur ekip gelince abi modemi taşıyabilir miyiz de taşırlar
eve gelen internet kablosuna nasıl bağlayacağım ?amazonda 40 50 TL'ye dişi ethernet kablosu uzatıcılar var ondan alıp 1 tane daha cat 6 kablo alıyorsun. kabloyu eve gelen internet kablosuna bağlayıp o parçayla odana götürüyorsun modemi oraya bağlıyorsun
modemi kendi odama almak istiyorum nasıl çekebilirim arkasındaki dsl kablosunu uzatsam yetermi ? telefon kablosu yok
Öyle ekiplerle uğraşmaya gerek yok çek kabloyu odana kullan. Kablo yetmiyorsa bi aparat var 2 dişi girişli onunla ek yaparsın ben de öyle kullandım zamanında.hocam müşteri hizmetlerini ara internetim çekmiyor diye talep oluştur ekip gelince abi modemi taşıyabilir miyiz de taşırlar
dostum kabloyu değiştirmeyeceksin ya. bir ucuna evine apartmandan gelen kabloyu takacasın e diğer ucu da boşta kalacak oraya da normal ethernet kablosu takacaksın uzatma olarak. sonra o kabloyu da modeme takacaksın bu kadar basit.b
bende bu var kabloyu değiştirsem oluyor mu
hocam anlatamadım o attığınız şeyi zaten kullanıyorum modemi yeni değiştirdim yanında geldi fakat ben modemi masama almak istiyorum ve henüz ethernet kullanmıyorum kablosuz bağlantı kullanıyorum yakında sistem alacağım o zaman kabloluya geçicemdostum kabloyu değiştirmeyeceksin ya. bir ucuna evine apartmandan gelen kabloyu takacasın e diğer ucu da boşta kalacak oraya da normal ethernet kablosu takacaksın uzatma olarak. sonra o kabloyu da modeme takacaksın bu kadar basit.
bak şimdi eğer evine gelen ethernet kablosu odana kadar gidiyorsa modemi oraya kur. eğer odana kadar gelmiyorsa, bu aparatı ona tak, uzunluğu yeterince bir cat6 kablo al diğer ucuna da kabloyu tak. Kablo uzamış olacak kabloyu odana götür ve modemi orada kur. kablosuz zaten orada da aktif olacak sadece kabloyu uzatmış olacaksınhocam anlatamadım o attığınız şeyi zaten kullanıyorum modemi yeni değiştirdim yanında geldi fakat ben modemi masama almak istiyorum ve henüz ethernet kullanmıyorum kablosuz bağlantı kullanıyorum yakında sistem alacağım o zaman kabloluya geçicem
he anladım hocam eski modemimden kalma bu aparat var onu kullansamda bi sorun olur mu özellikleri felan varmı ? ona göre sadece uzunlugunca cat6 kablo alırımbak şimdi eğer evine gelen ethernet kablosu odana kadar gidiyorsa modemi oraya kur. eğer odana kadar gelmiyorsa, bu aparatı ona tak, uzunluğu yeterince bir cat6 kablo al diğer ucuna da kabloyu tak. Kablo uzamış olacak kabloyu odana götür ve modemi orada kur. kablosuz zaten orada da aktif olacak sadece kabloyu uzatmış olacaksın