Neler Yeni

Yardım Modemi kendi odama nasıl alabilirim

BerkW

80+ Bronze
modemi kendi odama almak istiyorum nasıl çekebilirim arkasındaki dsl kablosunu uzatsam yetermi ? telefon kablosu yok

arturo

80+ Silver
modemi kendi odama almak istiyorum nasıl çekebilirim arkasındaki dsl kablosunu uzatsam yetermi ? telefon kablosu yok
hocam müşteri hizmetlerini ara internetim çekmiyor diye talep oluştur ekip gelince abi modemi taşıyabilir miyiz de taşırlar

BerkW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam müşteri hizmetlerini ara internetim çekmiyor diye talep oluştur ekip gelince abi modemi taşıyabilir miyiz de taşırlar
internet çekiyo hocam sorun yok orda sadece kendi odama taşımak istiyorum kabloyu uzatsam çekebilirmiyim

SerhatCC

80+ Bronze
amazonda 40 50 TL'ye dişi ethernet kablosu uzatıcılar var ondan alıp 1 tane daha cat 6 kablo alıyorsun. kabloyu eve gelen internet kablosuna bağlayıp o parçayla odana götürüyorsun modemi oraya bağlıyorsun

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
dsl kablosu ise kolay ben yaptim baya kolay simdi ethernet kablosu al kac metre uzatacaksan ona gore al(1 metre kabloyu birlestirirsen 4 metre falan gider 6 kablo var 2 şer kullanicakain) sende yoksa bilgisayarcilar metre hesabi satiyor. sonra o kabloyu soy 6 tane tel var dsl kablonu makasla kes bagla ona basini biraz fazla ac daha iyi baglansin kablo ince oldugundan hic gorunmuyor bile. bende lehim oldugundan lehimle birlestirdim birinin ayağı bile takilsa kopmuyordu

BerkW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amazonda 40 50 TL'ye dişi ethernet kablosu uzatıcılar var ondan alıp 1 tane daha cat 6 kablo alıyorsun. kabloyu eve gelen internet kablosuna bağlayıp o parçayla odana götürüyorsun modemi oraya bağlıyorsun
eve gelen internet kablosuna nasıl bağlayacağım ?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Öyle ekiplerle uğraşmaya gerek yok çek kabloyu odana kullan. Kablo yetmiyorsa bi aparat var 2 dişi girişli onunla ek yaparsın ben de öyle kullandım zamanında.

SerhatCC

80+ Bronze
b

bende bu var kabloyu değiştirsem oluyor mu
dostum kabloyu değiştirmeyeceksin ya. bir ucuna evine apartmandan gelen kabloyu takacasın e diğer ucu da boşta kalacak oraya da normal ethernet kablosu takacaksın uzatma olarak. sonra o kabloyu da modeme takacaksın bu kadar basit.

BerkW

80+ Bronze
dostum kabloyu değiştirmeyeceksin ya. bir ucuna evine apartmandan gelen kabloyu takacasın e diğer ucu da boşta kalacak oraya da normal ethernet kablosu takacaksın uzatma olarak. sonra o kabloyu da modeme takacaksın bu kadar basit.
hocam anlatamadım o attığınız şeyi zaten kullanıyorum modemi yeni değiştirdim yanında geldi fakat ben modemi masama almak istiyorum ve henüz ethernet kullanmıyorum kablosuz bağlantı kullanıyorum yakında sistem alacağım o zaman kabloluya geçicem

SerhatCC

80+ Bronze
hocam anlatamadım o attığınız şeyi zaten kullanıyorum modemi yeni değiştirdim yanında geldi fakat ben modemi masama almak istiyorum ve henüz ethernet kullanmıyorum kablosuz bağlantı kullanıyorum yakında sistem alacağım o zaman kabloluya geçicem
bak şimdi eğer evine gelen ethernet kablosu odana kadar gidiyorsa modemi oraya kur. eğer odana kadar gelmiyorsa, bu aparatı ona tak, uzunluğu yeterince bir cat6 kablo al diğer ucuna da kabloyu tak. Kablo uzamış olacak kabloyu odana götür ve modemi orada kur. kablosuz zaten orada da aktif olacak sadece kabloyu uzatmış olacaksın

BerkW

80+ Bronze
bak şimdi eğer evine gelen ethernet kablosu odana kadar gidiyorsa modemi oraya kur. eğer odana kadar gelmiyorsa, bu aparatı ona tak, uzunluğu yeterince bir cat6 kablo al diğer ucuna da kabloyu tak. Kablo uzamış olacak kabloyu odana götür ve modemi orada kur. kablosuz zaten orada da aktif olacak sadece kabloyu uzatmış olacaksın
he anladım hocam eski modemimden kalma bu aparat var onu kullansamda bi sorun olur mu özellikleri felan varmı ? ona göre sadece uzunlugunca cat6 kablo alırım

Top Bottom