modemlerin verici özelliği olduğu kadar alıcı özelliği de vardır ama ben öyle çalışacağını sanmamDostlar merhaba biraz düşündüm de bende 2 tane modem var 1 i fiber modem diğeride fiber modem bu diğer modemi pcye usb yolu ile bağlasam wifi gibi kullanabilir miyim adaptör gibi
benimde aklıma öyle mistik fikirler geliyor ama onun için ayrı bir yazılım lazım alıcı özeliğini kullanmak için yani kendimiz yazmamız lazım gibi bir şeybelki deneyen calistiran vardir 2 3 gun idare etse kafi
evet benim aklımada o geldi bence bu işlevi yapar ama yazılımı lazım sonucta adaptörden daha fazla özellige sahipbenimde aklıma öyle mistik fikirler geliyor ama onun için ayrı bir yazılım lazım alıcı özeliğini kullanmak için yani kendimiz yazmamız lazım gibi bir şey
Aslında yazılımını yapmayı bilsem bu forumda wifi adaptör kullanan kalmaz ve bence adaptörlere göre çok daha performanslı olurevet benim aklımada o geldi bence bu işlevi yapar ama yazılımı lazım sonucta adaptörden daha fazla özellige sahip
Flipper zero mantığı olabilir mi? Ondada sahte ağ yapma yapma tarzı özellikler vardı, o cihaz bu fikrin balangıçı olabilir.Aslında yazılımını yapmayı bilsem bu forumda wifi adaptör kullanan kalmaz ve bence adaptörlere göre çok daha performanslı olur
Flipper fikrinin miFlipper zero mantığı olabilir mi? Ondada sahte ağ yapma yapma tarzı özellikler vardı, o cihaz bu fikrin balangıçı olabilir.