Neler Yeni

Modemi wifi adaptoru gibi kullanabilir miyim?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
Dostlar merhaba biraz düşündüm de bende 2 tane modem var 1 i fiber modem diğeride fiber modem bu diğer modemi pcye usb yolu ile bağlasam wifi gibi kullanabilir miyim adaptör gibi

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
Dostlar merhaba biraz düşündüm de bende 2 tane modem var 1 i fiber modem diğeride fiber modem bu diğer modemi pcye usb yolu ile bağlasam wifi gibi kullanabilir miyim adaptör gibi
modemlerin verici özelliği olduğu kadar alıcı özelliği de vardır ama ben öyle çalışacağını sanmam

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
belki deneyen calistiran vardir 2 3 gun idare etse kafi
benimde aklıma öyle mistik fikirler geliyor ama onun için ayrı bir yazılım lazım alıcı özeliğini kullanmak için yani kendimiz yazmamız lazım gibi bir şey

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimde aklıma öyle mistik fikirler geliyor ama onun için ayrı bir yazılım lazım alıcı özeliğini kullanmak için yani kendimiz yazmamız lazım gibi bir şey
evet benim aklımada o geldi bence bu işlevi yapar ama yazılımı lazım sonucta adaptörden daha fazla özellige sahip

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
evet benim aklımada o geldi bence bu işlevi yapar ama yazılımı lazım sonucta adaptörden daha fazla özellige sahip
Aslında yazılımını yapmayı bilsem bu forumda wifi adaptör kullanan kalmaz ve bence adaptörlere göre çok daha performanslı olur

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet cal
Aslında yazılımını yapmayı bilsem bu forumda wifi adaptör kullanan kalmaz ve bence adaptörlere göre çok daha performanslı olur
Flipper zero mantığı olabilir mi? Ondada sahte ağ yapma yapma tarzı özellikler vardı, o cihaz bu fikrin balangıçı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,825
Üyeler
169,480
Son üye
Glaci
Top Bottom