Gıbırnete geçMerhaba elimde Tp-Link TD-W9970v3 modem var ve ben Türknete geçmek istiyorum. Türknetten alacagım ınternet hızı 100mbps. Türknet VDSL baglantı turu ıstıyor bu modemde VDSL var mı ? acil ilgilenebılır mısınız
Ayrıca modem ADSL destekliyorTürknet artık iyi bir alternatif değil fiyattan dolayı, netspeed daha iyi olur
Türknet mevcut internetım suandaMerhaba elimde Tp-Link TD-W9970v3 modem var ve ben Türknete geçmek istiyorum. Türknetten alacagım ınternet hızı 100mbps. Türknet VDSL baglantı turu ıstıyor bu modemde VDSL var mı ? acil ilgilenebılır mısınız
zaten turknetlıyım suanda bu modemde vdsl var mıTürknet artık iyi bir alternatif değil fiyattan dolayı, netspeed daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca modem ADSL destekliyor
zaten turknetlıyım suanda bu modemde vdsl var mıGıbırnete geç
bunda 100mbps alamazmıyım vdsl yok muTürknet artık iyi bir alternatif değil fiyattan dolayı, netspeed daha iyi olur
Ayrıca modem ADSL destekliyor
vdsl desteklemiyorTürknet mevcut internetım suanda
zaten turknetlıyım suanda bu modemde vdsl var mı
zaten turknetlıyım suanda bu modemde vdsl var mı
bunda 100mbps alamazmıyım vdsl yok mu
modemın arkasında 300mbps ve vdsl 2 yazıyor emın mısın desteklemedıgıne bosuna para harcamak ıstemıyorumvdsl desteklemiyor
Modemin vdsl destekli gıbırnet daha ucuz ve daha iyimodemın arkasında 300mbps ve vdsl 2 yazıyor emın mısın desteklemedıgıne bosuna para harcamak ıstemıyorum
hocam ilk yazdığımda ADSL yazıyordu sadece fakat vdsl yazıyor şuan, destekler fakat modem iyi bir modem değil kablosuzda sıkıntı çıkarabilir birazmodemın arkasında 300mbps ve vdsl 2 yazıyor emın mısın desteklemedıgıne bosuna para harcamak ıstemıyorum
kusura bakma cok uzatıyorum konuyu ama nasıl sıkıntı cıkarabılır telefondan vesaire iyi performans alamazmıyım ınternettenhocam ilk yazdığımda ADSL yazıyordu sadece fakat vdsl yazıyor şuan, destekler fakat modem iyi bir modem değil kablosuzda sıkıntı çıkarabilir biraz
VDSL destekliyor bir problem çıkaracağını düşünmüyorum modemin ısınması çok olabilir sadece.modemın arkasında 300mbps ve vdsl 2 yazıyor emın mısın desteklemedıgıne bosuna para harcamak ıstemıyorum
çekim gücü düşük kalacağı için WİFİ ile tam performans alamazsınkusura bakma cok uzatıyorum konuyu ama nasıl sıkıntı cıkarabılır telefondan vesaire iyi performans alamazmıyım ınternetten