Neler Yeni

Modemte internet yazısında kırmızı ışık

WAGAMELA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
wagamela
Modemin üzerinde internet yazan bölümde kırmızı ışık yanıp sönüyor reset attım kapatıp açtım kablo tak çıkar yaptım kablo değiştirdim olmadı nedendir?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Modeminiz nedir?

Kırmızı ışık internet olmadığını gösterir. En azından çoğu modemde öyle.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

WAGAMELA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
wagamela
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modeminiz nedir?

Kırmızı ışık internet olmadığını gösterir. En azından çoğu modemde öyle.
ZXHN H298A
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ho
İnternet Işığı Mı DSL Işığı Mı ?
Hocam power wan internet 2.4 GHz 5 GHz ışıkları var hepsi yeşil sadece internet kırmızı yanıp sönüyor

Ho
İnternet Işığı Mı DSL Işığı Mı ?
Hocam power wan internet 2.4 GHz 5 GHz ışıkları var hepsi yeşil sadece internet kırmızı yanıp sönüyor

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Modemin kutusundan çıkan kitapçıklara bakabilirsin.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
ZXHN H298A

Ho

Ho
Zyxel'in sitesinde şöyle açıklanmış.

"İnternet ışığınızın kırmızı yanması modeminizin internet servis sağlayıcınızdan IP adresi alamadığı anlamına gelir.

Modeminizde WAN portu (Modemin arkasında mavi renkli port) varsa ve WAN portuna kablo takılıysa kabloyu çıkartıp LAN (Sarı renkli girişler) portlarından herhangi birisine takmanız gerekmektedir. WAN portundaki kabloyu çıkartıp LAN portuna bağladıktan sonra modem kapatıp açılır ışıklar geldikten sonra internet bağlantınız gelecektir.

Bu işlemi yapmanıza rağmen internet bağlantınız gelmiyor veya WAN portunda kablo olmamasına rağmen internet ışığınız kırmızı yanıyorsa modeminizi resetleyip yeniden kurulum yapmanız yeterli olacaktır. Modeminizi resetleyip yeniden kurulum yapmanıza rağmen internet bağlantısı kuramıyorsanız internet hizmeti almış olduğunu servis sağlayıcınız ile görüşmeniz gerekmektedir."

WAGAMELA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
wagamela
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hox
Zyxel'in sitesinde şöyle açıklanmış.

"İnternet ışığınızın kırmızı yanması modeminizin internet servis sağlayıcınızdan IP adresi alamadığı anlamına gelir.

Modeminizde WAN portu (Modemin arkasında mavi renkli port) varsa ve WAN portuna kablo takılıysa kabloyu çıkartıp LAN (Sarı renkli girişler) portlarından herhangi birisine takmanız gerekmektedir. WAN portundaki kabloyu çıkartıp LAN portuna bağladıktan sonra modem kapatıp açılır ışıklar geldikten sonra internet bağlantınız gelecektir.

Bu işlemi yapmanıza rağmen internet bağlantınız gelmiyor veya WAN portunda kablo olmamasına rağmen internet ışığınız kırmızı yanıyorsa modeminizi resetleyip yeniden kurulum yapmanız yeterli olacaktır. Modeminizi resetleyip yeniden kurulum yapmanıza rağmen internet bağlantısı kuramıyorsanız internet hizmeti almış olduğunu servis sağlayıcınız ile görüşmeniz gerekmektedir."
Hocam.yaptım sonuç yok

Top Bottom