modern warfare 2019 vs black ops cold war

Nereyi tarayacağını bilirsen sen de rahatlıkla duvardan vurabilirsin. Oyunu oynamayı bilmiyorlar gelip burada ahkam kesiyorlar, gidin valorant oynayın siz.
Ya kardeşim ne alakası var ben oyunda çok hile var diyorum sen oynamayı bilmiyorsun diyorsun, bu oyunun hile korumasını kaldırdılar yeni oyunlara geçin diye neden valorant oynayın diyorsun ben riot oyunlarını oynamamak için yemin etmiş adamım ne anlatıyorsun sen?
Post automatically merged:

ben klavyeden oynamayı daha çok seviyorum bunlar tercihllerdir
Git gamepad ile oynayanlara karşı oyna bakalım sen daha tikini oynatmadan içinden geçiyorlar. Crossplay kalmadığı sürece alınmaz, kapatsan da 24 dakika bekle lobide gene oyuncu bulamazsın.

Ya kardeşim ne alakası var ben oyunda çok hile var diyorum sen oynamayı bilmiyorsun diyorsun.

Git gamepad ile oynayanlara karşı oyna bakalım sen daha tikini oynatmadan içinden geçiyorlar.
Bon oyundo cok hole vor doyorom hülooo 🤣

Bu hileler bana hiç denk gelmiyor niyeyse. Hem Cold War hem MW2019 hem de Vanguard oynuyorum hileci görmedim oynarken.

Bon oyundo cok hole vor doyorom hülooo 🤣

Bu hileler bana hiç denk gelmiyor niyeyse. Hem Cold War hem MW2019 hem de Vanguard oynuyorum hileci görmedim oynarken
342 saat cold war oynayan kişi olarak diyorum bunları, s....opattan gelen yan elemanlardan olmalısın sen.

342 saat cold war oynayan adam diyor bunları, sikkopattan gelen yan elemanlardan olmalısın sen.
Hem bilgisiz hem terbiyesiz. 342 saat Cold War oynayıp her öldüğüne hile diyecek kadar botsun ayrıca. Tavsiyem gidip valorant veya zayıf yeteneğinin yeteceği minecraft benzeri şeyler oynaman. Belli ki seviyen yetmiyor COD oyunlarına.

Hem bilgisiz hem terbiyesiz. 342 saat Cold War oynayıp her öldüğüne hile diyecek kadar botsun ayrıca. Tavsiyem gidip valorant veya zayıf yeteneğinin yeteceği minecraft benzeri şeyler oynaman. Belli ki seviyen yetmiyor COD oyunlarına.
Dayı ben Cold War'da hile var demiyorum ki 2019'da var diyorum. Crossplay kapalı olduğunda oyun basit oluyor zaten sen anlatıyon gözünü sevdiğim?

Valorant neden oynayayım abi sevmiyorum dedim ya.

2019 çok daha iyi.

Geri