OlmusmuCPU girişine işlemciye giden kabloları takıcaksın, anakartın sol üstünde olur, kablonun üstünde de PSU nun üstünde de yazar zaten. Pcie kablosu da ekran kartına gidecek. Anakartın 24 pin kablosu zaten belli, PSU larda motherboard diye yazar zaten. İlave olarak HDD veya sata SSD varsa ona da sata güç kablolarını kullanacaksın, yoksa o kabloları takma gerek yok
Eskisini taktım hocam bide vida yerleri denk gelmiyoduSağ üsttekilere CPU kablolarını tak, anakartınının CPU girişine göre bir veya iki kablo çekeceksin. Alt en sağdaki 4000 serisi ekran kartları için, ekran kartın 4000 serisi ise oraya 13 vhpwr kablosunu takıp ekran kartına bağlayacaksın ve diğer pcie kablolarını kullanmayacak son. Ekran kartın 4000 serisi değilse 12vhpwr girişinin saolundaki slotlara ekran kartına kaç kablo lazımsa o kadar kablo takacaksın. ATX 24 pin yazan yere de anakartının 24 pin kablosunu takacaksın
Pcu sabitleme icinEskisini taktım hocam bide vida yerleri denk gelmiyodu
PSU yu ters çevirip denedin miEskisini taktım hocam bide vida yerleri denk gelmiyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pcu sabitleme icin
denemedimPSU yu ters çevirip denedin mi
taktığım şekil doğrumuPSU yu ters çevirip denedin mi
Fan alta da gelse üste de gelse farketmez, kabloları dediğim gibi bağladıysan sıkıntı yokdenemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
taktığım şekil doğrumu