pc hocası ile anlaşmlı pc çıkarmışlardı diye hatılrıyorum ve bir kaç youtube kanalı ile daha ama pek kullanılmıyor bu site sanırım çünkü yakın zamanda hiç sistem çıkarılmadı ama bu sitenin güvenilir olduğunu değiştirmez site güvenilirdirSistem alan veya herhangi bir şey sipariş eden var mı, güvenilir mi?
YouTube'da ve birkaç yerde okudum, alanlar gayet memnunmuş, kargo konusunda da sorun çıkarmamış.Sistem alan veya herhangi bir şey sipariş eden var mı, güvenilir mi?
YouTube'da ve birkaç yerde okudum, alanlar gayet memnunmuş, kargo konusunda da sorun çıkarmamış.
11k bütçede güvenilir mi sizce?pc hocası ile anlaşmlı pc çıkarmışlardı diye hatılrıyorum ve bir kaç youtube kanalı ile daha ama pek kullanılmıyor bu site sanırım çünkü yakın zamanda hiç sistem çıkarılmadı ama bu sitenin güvenilir olduğunu değiştirmez site güvenilirdir
Bence evet.
Sonradan RAM eklenecekse mantıklı duruyor.Sonradan 8gb daha alacağım, böyle alınır mı sizce?
10,581 TL
Alıntıyı görüntüle
Veya
5600xSinerji Xion Ryzen 5 8400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Asus GeForce Dual 8GB OC RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Xion Ryzen 5 8400F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Asus GeForce Dual 8GB OC RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
cv650 psu
Toplam 11.098 TL
Bunda ekran kartı pulse modeli (nitro+ daha iyi, üstteki nitro+)
Bide 16gb bu üstteki 8
hangisi?