stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,597
@Çağrı Yılmaz hocam wraith prismlerle beraber Fildişi Sahillerine kaçtı, kendisinden haber alamıyoruz
İki insta gireyim dedim@Çağrı Yılmaz hocam wraith prismlerle beraber Fil Dişi Sahillerine kaçtı, kendisinden haber alamıyoruz
Sana bu gece uyku yok hocam, sınır dışına çıkma yasağı da getirdik sana. O soğutucular tüm foruma dağıtılacak ona göreİki insta gireyim dedim
Burdayım daha yatmadım
Ürünler gelirse Çağrı bütün foruma Al Bismillah konusu açacakLan 2 dışarı çıktım olanlara bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allahtan çağrı adlı arkadaş benim içinde almış.
Peki ürünler gelirse 800 tane wraith prism kutu açılışı diye youtube'a video çekmesi yokmuÜrünler gelirse Çağrı bütün foruma Al Bismillah konusu açacak![]()
Hadi geldi diyelim kargocu kac koli ile gelcek acabaYetişemedik yazan arkadaşlar
841 tane aldım laptop kullanıyorum, bir mucize olup gelirse dmden yazar veririm size
SSD alması lazım muhtemelen depolama yetmezPeki ürünler gelirse 800 tane wraith prism kutu açılışı diye youtube'a video çekmesi yokmu![]()
Onu da ayarlarsın hocam indirimden bir şeylerSSD alması lazım muhtemelen depolama yetmez![]()
1 Taneyi çekip 841x yapar. Üff gece gece ne çalışıyor be kafalarOnu da ayarlarsın hocam indirimden bir şeyler![]()