evet ne alcaktanız ?Merhaba molecule pc güvenilir mi alışveriş yapmayı düşünüyorum bir sıkıntısı varmı
hazır sistemevet ne alcaktanız ?
bir sıkıntı olur muevet ne alcaktanız ?
olmaz sistem ne ?
Neon YR535550 – MoleculePC
moleculepc.com
Kasa psu belirtilmemiş alınmaz.Neon YR535550 – MoleculePC
moleculepc.com
diğeri daha mantıklı 1660s ile rx5500xt arasında max 15fps var bunun için ssdyi 240gb alıcağım üstüne ram eklemem gerekicek ve üstüne de işlemcim diğerine göre daha kötü olucak değmezi3 10100fAquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
biostar h410
ssd yok seçip bunu ssd ile
Almanzı öneririm
fsp psuKasa psu belirtilmemiş alınmaz.
SSD de kronik sorunlu
Nerede yazılmış?diğeri daha mantıklı 1660s ile rx5500xt arasında max 15fps var bunun için ssdyi 240gb alıcağım üstüne ram eklemem gerekicek ve üstüne de işlemcim diğerine göre daha kötü olucak değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fsp psu
müşteri hizmetlerini arayıp sordum kasa fsp ventoymuş güç kaynağıda fsp 600w 80+bronz sertifikalı dedilerNerede yazılmış?
İşlemciler oyun anlamınsa yakındiğeri daha mantıklı 1660s ile rx5500xt arasında max 15fps var bunun için ssdyi 240gb alıcağım üstüne ram eklemem gerekicek ve üstüne de işlemcim diğerine göre daha kötü olucak değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fsp psu
aldım artık da inşallah bir sıkıntı çıkmazi3 10100fAquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
biostar h410
ssd yok seçip bunu ssd ile
Almanzı öneririm
yok sıkıntı çıkmaz fsp iyialdım artık da inşallah bir sıkıntı çıkmaz