Neler Yeni

MoleculePC iade gerçekleştirmiyormuş !!!!

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İptal ve İade Koşulları'nın 11. Maddesini göster onlara. Eğer hala iade işlemini gerçekleştirmek istemiyorsa bu sefer Tüketici Hakları Heyeti'ne başvur.

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
İptal ve İade Koşulları'nın 11. Maddesini göster onlara. Eğer hala iade işlemini gerçekleştirmek istemiyorsa bu sefer Tüketici Hakları Heyeti'ne başvur.
Başvuramaz önceki mesajlara bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bana çok saçma geldi o zaman 11.400 TL üstü hiçbir cihazda iade kabul etmesin firmalar ya. Çok üzücü bir durum. Bu kadar kötü firmaların olması...
Aslında Molecule Pc bu konuda iyidir beni şaşırttı

Farway

80+ Silver
Ama bana çok saçma geldi o zaman 11.400 TL üstü hiçbir cihazda iade kabul etmesin firmalar ya. Çok üzücü bir durum. Bu kadar kötü firmaların olması...
Banlanmamak için susma hakkımı kullanacağım

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Bundan sonra kimse moleculepc sitesinden öneride bulunmasın. Ders olsun

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
maalesef oyledir bunlar zaten bu yuzden rahat rahat yasal islem baslatabilirsin diyorlar , aslinda da dava acabilirsin da kim ugrasmak isterki o kadar ve masraflari

Bundan sonra kimse moleculepc sitesinden öneride bulunmasın. Ders olsun
bencede ve hatta sitede bu konuda ana sayfada olsun herkes gorsun ayni hatada dusmesin, teknik serviste bir sorun yoktur zaten de ama hakkim varken ve bunu kullanmamak cok sinir edici bir durumdur

Banlanmamak için susma hakkımı kullanacağım
🤝

benim tamam vazgectim zaten iade ettmekten da acaba diyorum sikayerver sitede yazsam mi orayada hala icim sogumadi cunku , yoksa sonra teknik servisi sorun ciktinde bana ters sey yapmasinlar da :rolleyes:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Vardir ama gordun işte firma iade etemiyebilir
Koşul ve şart aranmaz normalde 14 günde. Lütfen hukuki yollara başvur git tweetterda onları hedef alarak flood at onları etiketle thk umumu etiketle falan biraz rezil et onları .

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Koşul ve şart aranmaz normalde 14 günde. Lütfen hukuki yollara başvur git tweetterda onları hedef alarak flood at onları etiketle thk umumu etiketle falan biraz rezil et onları .
Ya dostum ne yalan söyleyim ben turkeyde yabancıyım , ve türkçede çok hakim olmadım için zorluk çekebilirim maalesef yani nerye gidicam napcam kiminle ne deicam başvuru yapsam ne yazsam bunlar hepsini idare etmeyebilirim ve bu durumda hakkimiz alinmiyor :( işte elim bağli gibi hesidiyorum .

Evet turkçe biliyorum yaziyorum konuşiyorum ama yasal işlerde anlatmiyabiliriz yani .

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
nasıl yani? Tüm alışverişlerde 14 gün içinde iade hakkı yok mu?

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
nasıl yani? Tüm alışverişlerde 14 gün içinde iade hakkı yok mu?
Vardir ama firmaya bağli iade kabul etmeiyebilir , THH dikkat edin bir şey satin alirken çunku başvu yapmak için ust limiti 11.330 TL dir bu tutardan fazla bir şey satin alinca THH başvuramiyorsun ayrica dava açman gerekicak

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ya dostum ne yalan söyleyim ben turkeyde yabancıyım , ve türkçede çok hakim olmadım için zorluk çekebilirim maalesef yani nerye gidicam napcam kiminle ne deicam başvuru yapsam ne yazsam bunlar hepsini idare etmeyebilirim ve bu durumda hakkimiz alinmiyor :( işte elim bağli gibi hesidiyorum .

Evet turkçe biliyorum yaziyorum konuşiyorum ama yasal işlerde anlatmiyabiliriz yani .
Ah dostum vallahi nasıl üzüldüm sana anlatamam.
Bu numarayı arayıp bilgi alır mısın yarın?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sözleşmede muhtemelen yazıyordur. incehesap, gamingen.tr gibi birçok yerin satıcı sözleşmesinde "sistemler kişiye özel olduğundan, kutusu açıldıktan sonra koşulsuz iade yapılmamaktadır" tarzı bişey yazıyor. muhtemelen moloculede aynı politikayı uyguluyor. yani adamlar haklı sayılır sözleşmeyi tamamen okuman lazımdı.

Top Bottom