Başvuramaz önceki mesajlara bakİptal ve İade Koşulları'nın 11. Maddesini göster onlara. Eğer hala iade işlemini gerçekleştirmek istemiyorsa bu sefer Tüketici Hakları Heyeti'ne başvur.
Aslında Molecule Pc bu konuda iyidir beni şaşırttıAma bana çok saçma geldi o zaman 11.400 TL üstü hiçbir cihazda iade kabul etmesin firmalar ya. Çok üzücü bir durum. Bu kadar kötü firmaların olması...
Banlanmamak için susma hakkımı kullanacağımAma bana çok saçma geldi o zaman 11.400 TL üstü hiçbir cihazda iade kabul etmesin firmalar ya. Çok üzücü bir durum. Bu kadar kötü firmaların olması...
maalesef oyledir bunlar zaten bu yuzden rahat rahat yasal islem baslatabilirsin diyorlar , aslinda da dava acabilirsin da kim ugrasmak isterki o kadar ve masraflariAma bana çok saçma geldi o zaman 11.400 TL üstü hiçbir cihazda iade kabul etmesin firmalar ya. Çok üzücü bir durum. Bu kadar kötü firmaların olması...
bencede ve hatta sitede bu konuda ana sayfada olsun herkes gorsun ayni hatada dusmesin, teknik serviste bir sorun yoktur zaten de ama hakkim varken ve bunu kullanmamak cok sinir edici bir durumdurBundan sonra kimse moleculepc sitesinden öneride bulunmasın. Ders olsun
Banlanmamak için susma hakkımı kullanacağım
14 gün koşulsuz iade şartı yok mu yaaaa anlamadımBanlanmamak için susma hakkımı kullanacağım
Vardir ama gordun işte firma iade etemiyebilir14 gün koşulsuz iade şartı yok mu yaaaa anlamadım
Türkiye e ticaretinin çok yol kat etmesi gerekiyor
Koşul ve şart aranmaz normalde 14 günde. Lütfen hukuki yollara başvur git tweetterda onları hedef alarak flood at onları etiketle thk umumu etiketle falan biraz rezil et onları .Vardir ama gordun işte firma iade etemiyebilir
Ya dostum ne yalan söyleyim ben turkeyde yabancıyım , ve türkçede çok hakim olmadım için zorluk çekebilirim maalesef yani nerye gidicam napcam kiminle ne deicam başvuru yapsam ne yazsam bunlar hepsini idare etmeyebilirim ve bu durumda hakkimiz alinmiyor işte elim bağli gibi hesidiyorum .Koşul ve şart aranmaz normalde 14 günde. Lütfen hukuki yollara başvur git tweetterda onları hedef alarak flood at onları etiketle thk umumu etiketle falan biraz rezil et onları .
Vardir ama firmaya bağli iade kabul etmeiyebilir , THH dikkat edin bir şey satin alirken çunku başvu yapmak için ust limiti 11.330 TL dir bu tutardan fazla bir şey satin alinca THH başvuramiyorsun ayrica dava açman gerekicaknasıl yani? Tüm alışverişlerde 14 gün içinde iade hakkı yok mu?
Ah dostum vallahi nasıl üzüldüm sana anlatamam.Ya dostum ne yalan söyleyim ben turkeyde yabancıyım , ve türkçede çok hakim olmadım için zorluk çekebilirim maalesef yani nerye gidicam napcam kiminle ne deicam başvuru yapsam ne yazsam bunlar hepsini idare etmeyebilirim ve bu durumda hakkimiz alinmiyor işte elim bağli gibi hesidiyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet turkçe biliyorum yaziyorum konuşiyorum ama yasal işlerde anlatmiyabiliriz yani .