Neler Yeni

MoleculePC iade gerçekleştirmiyormuş !!!!

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Ah dostum vallahi nasıl üzüldüm sana anlatamam.
Bu numarayı arayıp bilgi alır mısın yarın?
bakarim dostum eyv 🙏🙏
Mesaj otomatik birleştirildi:

sözleşmede muhtemelen yazıyordur. incehesap, gamingen.tr gibi birçok yerin satıcı sözleşmesinde "sistemler kişiye özel olduğundan, kutusu açıldıktan sonra koşulsuz iade yapılmamaktadır" tarzı bişey yazıyor. muhtemelen moloculede aynı politikayı uyguluyor. yani adamlar haklı sayılır sözleşmeyi tamamen okuman lazımdı.
19.ALICI’ nın kusurundan kaynaklanan bir nedenle malın değerinde bir azalma olursa veya iade imkânsızlaşırsa ALICI kusuru oranında SATICI’ nın zararlarını tazmin etmekle yükümlüdür. Ancak cayma hakkı süresi içinde malın veya ürünün usulüne uygun kullanılması sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan ALICI sorumlu değildir.

zaten kullanmadan anlamayiz sistemde bir sorun var mi yok mi diye .

Son düzenleme:

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Selam arkadaşlar , MoleculePC dan bilgisayar aldim. Bugun iade etmek istedim cayma hakki kulanmak istedim 14 iceresinde . Bana diyorlar ki iade gerçekleştiremiyoruz biz uretci degilz biz sadece sistem topliyoruz . Boyle bir şey var midir ya ?
Hocam merak ettim nasıl oldu senin pc'nin durumu kusura bakma hortlattım bu konuyu yine ama

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Selam arkadaşlar , MoleculePC dan bilgisayar aldim. Bugun iade etmek istedim cayma hakki kulanmak istedim 14 iceresinde . Bana diyorlar ki iade gerçekleştiremiyoruz biz uretci degilz biz sadece sistem topliyoruz . Boyle bir şey var midir ya ?
Ürünü mağzadanmı aldın siteden mi sipariş verdin.

Top Bottom