Sende mi ya:/ çok kalmamış zaten 1 yıldan az var 18 ol araba alırsın veya araba almayacaksan bile 125lik motor mantıklı değil biraz bekle 250lik alırsın.Merhaba ben 17 yaşındayım 60kg ve 1.62 boyundayım sizce bu motoru süre bilirmiyim veya benim için önerdiğiniz bir motor var mı a1 ehliyet ile sürebileceğim
Sonunu düşünen kahraman olamaz evet dostum drift l çok güzel makina ama fiyatları şuan 80-100k ya kadar çıktı eğer imkanın varsa mt125 al benceSende mi ya:/ çok kalmamış zaten 1 yıldan az var 18 ol araba alırsın veya araba almayacaksan bile 125lik motor mantıklı değil biraz bekle 250lik alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Motor çok tehlikeli
Kaza geçirmeyen bir yerlerini sakatlamayan bir motorcu görmedim, sakatlanmak istiyorsanız alın başka ne diyeyim. Yolda çok görüyorum dengesiz sarhoş gibi kullanan sürücüleri, çok kez gördüm az kalsın araba ile bariyer arasında sıkışacak motorcuları veya arabanın çarpacağı motorcuları.Sonunu düşünen kahraman olamaz evet dostum drift l çok güzel makina ama fiyatları şuan 80-100k ya kadar çıktı eğer imkanın varsa mt125 al bence
Bizim sitede var drift 125l 54 kya ilanda çok mu ucuz? 14000 de 2021 ama 2022 çıkışlı bilmediğimden soruyorumSonunu düşünen kahraman olamaz evet dostum drift l çok güzel makina ama fiyatları şuan 80-100k ya kadar çıktı eğer imkanın varsa mt125 al bence
Seneye sınav yılım ve neredeyse 3-3,5 saat ım boş yere otobüs beklemek ve otobüste geçiyor gereksiz zaman kayıbı oluyor ve şuanda bu yüzden birtane motor almayı düşünüyorum umarım şuanda kendimi yanlış ifade etmiyorumdur bu arada benide düşündüğün için teşekkür ederim sence bu motoru sürebilirmiyim veya önerdiğin motor varmı 0 2. El fark etmez 80.000tl bütcem varSende mi ya:/ çok kalmamış zaten 1 yıldan az var 18 ol araba alırsın veya araba almayacaksan bile 125lik motor mantıklı değil biraz bekle 250lik alırsın.
Motor çok tehlikeli
Sence boydan fln herhangi bir sıkıntı çeker miyim düzenli spor yapan birisiyimSonunu düşünen kahraman olamaz evet dostum drift l çok güzel makina ama fiyatları şuan 80-100k ya kadar çıktı eğer imkanın varsa mt125 al bence
Dostum Şan Motovlog Diye Bi Kanal Var Onun Videolarına Bakabilirsin İnceleyip Akılda Kalan Soruları Yanıtlamışdı eğer boyum uymaz dersen tnt125 pro yada msx 125 alabilirsinSeneye sınav yılım ve neredeyse 3-3,5 saat ım boş yere otobüs beklemek ve otobüste geçiyor gereksiz zaman kayıbı oluyor ve şuanda bu yüzden birtane motor almayı düşünüyorum umarım şuanda kendimi yanlış ifade etmiyorumdur bu arada benide düşündüğün için teşekkür ederim sence bu motoru sürebilirmiyim veya önerdiğin motor varmı 0 2. El fark etmez 80.000tl bütcem var
Sence boydan fln herhangi bir sıkıntı çeker miyim düzenli spor yapan birisiyim
O paraya 2. El cbr 125ler var ben daha çok sport modelleri seviyorum seni bilemem:/ Bir aralar bende motora çok meraklıydım ailem tamamen karşı çıktığı için ve ayrıca mesela kaldırımda yürüyorum bir motorcuya araba çarpmış onu görünce ve yandaki komşu dönercinin motorlu kuryesi tır altında ezilip olduğu için yollarda da tehlikeli kullanıcıları görünce motordan vazgeçtim.Seneye sınav yılım ve neredeyse 3-3,5 saat ım boş yere otobüs beklemek ve otobüste geçiyor gereksiz zaman kayıbı oluyor ve şuanda bu yüzden birtane motor almayı düşünüyorum umarım şuanda kendimi yanlış ifade etmiyorumdur bu arada benide düşündüğün için teşekkür ederim sence bu motoru sürebilirmiyim veya önerdiğin motor varmı 0 2. El fark etmez 80.000tl bütcem var
Sence boydan fln herhangi bir sıkıntı çeker miyim düzenli spor yapan birisiyim
Aynen tnt125 pro ya baktım güzelmiş fiyatıda uygun bunu alırım büyük ihtimalle daha iyi bir şey bulamazsam güzel bir şeye benziyor şuan okuldayım okuldan sonra detaylı, bir şekilde araştırırımDostum Şan Motovlog Diye Bi Kanal Var Onun Videolarına Bakabilirsin İnceleyip Akılda Kalan Soruları Yanıtlamışdı eğer boyum uymaz dersen tnt125 pro yada msx 125 alabilirsin
Sizce cbr125 mi daha iyi olur tnt125 pro muO paraya 2. El cbr 125ler var ben daha çok sport modelleri seviyorum seni bilemem:/ Bir aralar bende motora çok meraklıydım ailem tamamen karşı çıktığı için ve ayrıca mesela kaldırımda yürüyorum bir motorcuya araba çarpmış onu görünce ve yandaki komşu dönercinin motorlu kuryesi tır altında ezilip olduğu için yollarda da tehlikeli kullanıcıları görünce motordan vazgeçtim.
Şahsen ben cbr125i daha çok seviyorumSizce cbr125 mi daha iyi olur tnt125 pro mu
yaklaşık 4 yıldır motor sürüyorum ve 1 kez olsun düşmedim kaymadım kaza atlatmadım. kötüyü düşünerek bi yola girersen çıkamazsın işin içinden. araba kazalarıda çok fazla oluyo o zaman binmeyelim hiç arabayada.Kaza geçirmeyen bir yerlerini sakatlamayan bir motorcu görmedim, sakatlanmak istiyorsanız alın başka ne diyeyim. Yolda çok görüyorum dengesiz sarhoş gibi kullanan sürücüleri, çok kez gördüm az kalsın araba ile bariyer arasında sıkışacak motorcuları veya arabanın çarpacağı motorcuları.
Liste fiyatı 34ten 42ye çıktı 2 hafta önce 50ye falan bulunuyor ne 80 100ü?Sonunu düşünen kahraman olamaz evet dostum drift l çok güzel makina ama fiyatları şuan 80-100k ya kadar çıktı eğer imkanın varsa mt125 al bence