Ysuflix
80+ Gold
cbr 125 tabikide.Sizce cbr125 mi daha iyi olur tnt125 pro mu
cbr 125 tabikide.Sizce cbr125 mi daha iyi olur tnt125 pro mu
Uzun yıllardır araba ile seyahat ettim kaza oldu ama ufak sürtme ve carpmalar oldu. 100km hızında giden araba ile kaza yapan kişinin mi hayatta kalma olasılığı fazladır motorla kaza yapanın mı?yaklaşık 4 yıldır motor sürüyorum ve 1 kez olsun düşmedim kaymadım kaza atlatmadım. kötüyü düşünerek bi yola girersen çıkamazsın işin içinden. araba kazalarıda çok fazla oluyo o zaman binmeyelim hiç arabayada.
Sen nerede yaşıyorsun?yaklaşık 4 yıldır motor sürüyorum ve 1 kez olsun düşmedim kaymadım kaza atlatmadım. kötüyü düşünerek bi yola girersen çıkamazsın işin içinden. araba kazalarıda çok fazla oluyo o zaman binmeyelim hiç arabayada.
Araba kazalarının yüzde kaçı ölümcül? motosiklet kazalarının yüzde kaçı ölümcül? cevaplarsan sevinirimaraba kazalarıda çok fazla oluyo o zaman binmeyelim hiç arabayada.
Knk cbr125 den farklı önerebileceğiniz bir şey varmıcbr 125 tabikide.
istanbulda yaşıyorum. araba kazalarının ölüm oranı daha az tabii ki bunu biliyorum. ama kaza riski arabada da var diyorum. hatta motorun kontrolü kayboldumu kontrol etmek daha kolay bence. arabayı toparlamak zor.Uzun yıllardır araba ile seyahat ettim kaza oldu ama ufak sürtme ve carpmalar oldu. 100km hızında giden araba ile kaza yapan kişinin mi hayatta kalma olasılığı fazladır motorla kaza yapanın mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen nerede yaşıyorsun?
Araba kazalarının yüzde kaçı ölümcül? motosiklet kazalarının yüzde kaçı ölümcül? cevaplarsan sevinirim
İstanbul'da bir motor kullanıcısı olarak sende çok iyi biliyorsun ki aynaya bakmadan, sinyal vermeden aniden şerit değiştirenler çok var ya o şahıs sana çarpsa?istanbulda yaşıyorum. araba kazalarının ölüm oranı daha az tabii ki bunu biliyorum. ama kaza riski arabada da var diyorum. hatta motorun kontrolü kayboldumu kontrol etmek daha kolay bence. arabayı toparlamak zor.
evet çok var. hepsini çok iyi biliyorum. çarparsa ihtimalini düşündüğünde kötüyü çağırırsın ben buna inanıyorum. ben hep 2 kat daha temkinli hareket ediyorum. kötüyü düşünerek bi yola çıkamam ben. sana da tavsiye ederim herşeyin negatifini düşünme.İstanbul'da bir motor kullanıcısı olarak sende çok iyi biliyorsun ki aynaya bakmadan, sinyal vermeden aniden şerit değiştirenler çok var ya o şahıs sana çarpsa?
Ne olursa olsun motor çok tehlikeli. Ben motora tamamen karşı değilim hani merkezden uzakta Çatalca Silivri taraflarında müstakil evin olur markete git gel yapmak için veya gezmek için kullanılabilir köy yerinde de çok güzel olur motor sürmesi.evet çok var. hepsini çok iyi biliyorum. çarparsa ihtimalini düşündüğünde kötüyü çağırırsın ben buna inanıyorum. ben hep 2 kat daha temkinli hareket ediyorum. kötüyü düşünerek bi yola çıkamam ben. sana da tavsiye ederim herşeyin negatifini düşünme.
Motor önerisini zaten verdim-_-adam motor önerisi istemiş insanlar araba mı motor mu daha tehlikeli tartışıyor.
Evet knk bende köy yerindeyim otobüs 3 saatte 1 var beklemesi gitmesi gelmesi çok uzun sürüyor ve seneye sınav senem onun için almak istiyorumNe olursa olsun motor çok tehlikeli. Ben motora tamamen karşı değilim hani merkezden uzakta Çatalca Silivri taraflarında müstakil evin olur markete git gel yapmak için veya gezmek için kullanılabilir köy yerinde de çok güzel olur motor sürmesi.
ama İstanbul veya benzeri büyük şehirlerde tehlikeli.
Knk Honda cbr125r önerir misin güzel motor mu?evet çok var. hepsini çok iyi biliyorum. çarparsa ihtimalini düşündüğünde kötüyü çağırırsın ben buna inanıyorum. ben hep 2 kat daha temkinli hareket ediyorum. kötüyü düşünerek bi yola çıkamam ben. sana da tavsiye ederim herşeyin negatifini düşünme.
güzel motor şekil falan bu fiyata masrafı az olan parçası diğerlerine göre ucuz olan güzel bi motor.Evet knk bende köy yerindeyim otobüs 3 saatte 1 var beklemesi gitmesi gelmesi çok uzun sürüyor ve seneye sınav senem onun için almak istiyorum
Knk Honda cbr125r önerir misin güzel motor mu?