Neler Yeni

Monitörü garantiye göndereyimmi ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,758
İsim
.
Screenshot_20231116_213214_Gallery.jpg
Screenshot_20231116_213219_Gallery.jpg

Asus VG248QG monitörüm var dün aldım
Fakat böyle çok kötü bir sorun yaşıyorum görüntü çok bulanıyor.
Hareket ettiğim zaman mouse çevirdiğim zaman aşırı bozuluyor.
Garantiye göndersem sonuç çıkarmı sizce ?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Asus VG248QG monitörüm var dün aldım
Fakat böyle çok kötü bir sorun yaşıyorum görüntü çok bulanıyor.
Hareket ettiğim zaman mouse çevirdiğim zaman aşırı bozuluyor.
Garantiye göndersem sonuç çıkarmı sizce ?
Belirttiğin monitöre sahip değilim fakat, monitör ayarların yada windows tarafındaki hz değerlerinde bir sorun olabilir mi? Böyle gözüküyorsa gerçekten berbat çünkü.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,758
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belirttiğin monitöre sahip değilim fakat, monitör ayarların yada windows tarafındaki hz değerlerinde bir sorun olabilir mi? Böyle gözüküyorsa gerçekten berbat çünkü.
Reis ELMB var asusun kendi bozulmayı önleyen yazılımı onu açınca baya düzeliyor.
Ama hala devam ediyor uzaklar bozuluyor gta da araba sürüyorsun mesela karşıdan gelen arabalar bozuluyor puslu puslu oluyor.
Kabloyu da değiştirdim DP kullanıyordum HDMI ile de denedim aynı değişen bir şey yok freesync denedim yine yok dünden beri uğraşıyorum.
Görüntü bozuluyor hareket edince en son yollayacağım heralde garantiye o da bozulur kırılır diye endişe edityorum elimizdekinden de olmayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör keskinlik ayarları görüntü ayarları falan oluyor sorun Ordan olabilir yoksa iade et
Denedim kral o şekilde de görüntü pixel pixel oluyor keskin oluyor ve yine devam ediyor

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Reis ELMB var asusun kendi bozulmayı önleyen yazılımı onu açınca baya düzeliyor.
Ama hala devam ediyor uzaklar bozuluyor gta da araba sürüyorsun mesela karşıdan gelen arabalar bozuluyor puslu puslu oluyor.
Kabloyu da değiştirdim DP kullanıyordum HDMI ile de denedim aynı değişen bir şey yok freesync denedim yine yok dünden beri uğraşıyorum.
Görüntü bozuluyor hareket edince en son yollayacağım heralde garantiye o da bozulur kırılır diye endişe edityorum elimizdekinden de olmayalım

Denedim kral o şekilde de görüntü pixel pixel oluyor keskin oluyor ve yine devam ediyor
Yani monitöre o kadar para verildikten sonra yazılımla falan uğraşılmasını saçma buluyorum.
Monitörü kaç hz de kullanıyorsun? Windows üzerinde kaç hz olarak seçtin? Nvdia ekran kartı kullanıyorsan freesync kapa.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,758
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani monitöre o kadar para verildikten sonra yazılımla falan uğraşılmasını saçma buluyorum.
Monitörü kaç hz de kullanıyorsun? Windows üzerinde kaç hz olarak seçtin? Nvdia ekran kartı kullanıyorsan freesync kapa.
165 hz kullanıyorum DP ile
Windowsda 165hz amd kullanıyorum adaptive sync açık onu kapatınca daha da bozuluyor

Paneli mi sıkıntılı acaba kral ne yapsam

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Reis bu ghosting değilmi eminiz ?
GTA DA mesela sürdüğüm arabada bir şey yok ama mouse çevirip ileri bakınca çamur oluyor görüntü
Gerçi ben sizin yerinizde olsam furkan arkadaşın da dediği gibi direkt iade ederdim. Bununla uğraşılmaz çünkü.

Windowsda 165hz amd kullanıyorum adaptive sync açık onu kapatınca daha da bozuluyor

Tn panel almışsınız hocam, fps oyunlarında e-sporcu olmayacaksanız bence tn panel gereksiz. Ips veya va curved panel almak en mantıklısı. Ghosting az olsun derseniz sadece ips panel monitör tercih etmelisiniz.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
yusuf ecer
Direkt iade et. Servis beklemene değmez.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Bu değerleri 144hz e çek, adaptive sync gibi nvdia özelliklerini kapat, sadece freesync açıp bir de öyle dene. Yine aynıysa direkt iade. Ama zaten yeni aldıysanız bence direkt iade edin, tn paneli dediğim gibi neredeyse sadece fps oyunları oynuyor ve e-spor kariyeriniz olacaksa tercih edin. Tn panelin renkleri çok kötü oluyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,758
İsim
.
Bu değerleri 144hz e çek, adaptive sync gibi nvdia özelliklerini kapat, sadece freesync açıp bir de öyle dene. Yine aynıysa direkt iade. Ama zaten yeni aldıysanız bence direkt iade edin, tn paneli dediğim gibi neredeyse sadece fps oyunları oynuyor ve e-spor kariyeriniz olacaksa tercih edin. Tn panelin renkleri çok kötü oluyor.
Direkt iade et. Servis beklemene değmez.
Mağazadan aldım iade almazlar değişim yaparlar kral onun için de servise gitmesi lazım

Top Bottom