Ekran kartının sürücüsünü kurmamışsınız. Ekran kartı marka ve modeliniz nedir?
sağda yenileme hızı 1 yazıyor ekran kartı driverların kurdğuna emin msisin
Ekran kartının sürücüsünü kurmamışsınız. Ekran kartı marka ve modeliniz nedir?
Kullandığın kablodan kaynaklanıyor olabilir ya da ekran kartın çok eskiyse öyle durumlarda da olabiliyor.
Aklıma gelen durumlar şimdilik bunlar.
Alıntıyı görüntüle
Amd radeonu çalıştırmaya çalıştığımda böyle bir hata aldım şuan
Asus Radeon RX 5700 TUF3 O8G ekran kartımın modeli bu pandemi başlamadan almıştım
Dediklerinizi yapacağım hemen şimdi
Bu driver' ı indir lakin kurma. Kurmadan önce şu adımları uygula:
Bu linkten bu uygulamayı indirip aç, güvenli moda girmeni isteyecek girme gerek yok. Silme işlemini yaptıktan sonra restart at diyecek. At. Sonra PC açılınca interneti kes ve üstte indirdiğin driver' ı KUR. Bu sayede sorunun %99 çözülecektir.
Dediklerimi tam yaptınız mı?Dediklerinizi yapacağım hemen şimdi
Ekran kartım ile ilgili bir problem yoktur dimi garantisi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir şey gedi
Dediklerimi tam yaptınız mı?
Kablo ile alakalı olmaz bu. Driver' ı kurma kısmına gir. İnternet açık olabilir. Ek seçeneklere bas.Hocam dediğiniz işlemleri yaptım driveri internet fişini çekip yükledim.
Eğer aynı hatayı tekrar vermesi durumunda ne yapmamı önerirsiniz.
Çünkü daha öncede böyle bir durumla karşılaşmıştım ve bilgisayara format atmıştım bu sorun bi nebze olmamıştı.
Birde dp kablosundan olma ihtimali var mı bu hatanın.
Bu hata, problem genellikle ben oyun oynarken meydana geliyor. bi anda ekran kararıyor no signal hatası veriyor ve hop driver devre dışı kalmış.
Hayır son dediğim işlemle bu ayrı. Fabrika ayarlarını seçeceğiniz işlemde amd cleanup kullanmanıza gerek yok. Zaman kaybı ama zararı olmaz.Ben fabrika ayarlarını seçmemiştim şuan yükledim o zaman dediğiniz işlemleri en baştan tekrardan yapayım.