Neler Yeni

Monitör alacağım sağlam güvenilir site.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Koray Somuncu
Asus vg259qm alacağım ama hangi siteye sorsam ölü piksel de değişim yok diyo hangi siteye güvenmeliyim.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
QP Bilişim.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Monitör Vatan'da satılıyor. İsterseniz mağazadan bakıp alın.

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Amazonun iade politikası çok iyi bence. Monitör aldıktan tam 25 gün sonra ölü piksel çıktı 28 ü günde direk iade ettim kabul ettiler.

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Tokat ta oturuyorum burdaki vatanda vardır inşallah yoksada getittiriler heralde
vatanın inetnet sitesinde hangi şehirde ve hangi mağazada stokta olup olmadığını kontrol edebiliyorsun

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Şimdi sana şunu söyliyim monitör alacaksan tek güvenilir yer amazon ve hepsiburada. Ama en güvenilir amazon. Hepsiburada satıcı hb ise iade edebiliyormuşsun ama sorun çıkardıklarını duydum sanki tam emin degilim ondan hepsiburada hakkında ne negatif ne de pozitif konusayım. İade aldıklarını biliyorum ama tam emin degilim.

Gelelim amazona eger ölü pixel çıkarsa geri iade edebilrisin satıcı amazonsa hiç bir sorun yaşatmaz. 2 ay sonra bile iade edebilirsin.

Vatandan görerek alırsan ölü pixel olmasa bile sonradan ışık sızması vs bir durumla karşılaşırsan magazadan görerek aldıgın için yasal olarak begenerek seçerek almış sayılıyorsun ve iade etme şansın kalmıyor. O sebeple buradaki seçenekler içinden en mantıklısı amazon.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Koray Somuncu
Şimdi sana şunu söyliyim monitör alacaksan tek güvenilir yer amazon ve hepsiburada. Ama en güvenilir amazon. Hepsiburada satıcı hb ise iade edebiliyormuşsun ama sorun çıkardıklarını duydum sanki tam emin degilim ondan hepsiburada hakkında ne negatif ne de pozitif konusayım. İade aldıklarını biliyorum ama tam emin degilim.

Gelelim amazona eger ölü pixel çıkarsa geri iade edebilrisin satıcı amazonsa hiç bir sorun yaşatmaz. 2 ay sonra bile iade edebilirsin.

Vatandan görerek alırsan ölü pixel olmasa bile sonradan ışık sızması vs bir durumla karşılaşırsan magazadan görerek aldıgın için yasal olarak begenerek seçerek almış sayılıyorsun ve iade etme şansın kalmıyor. O sebeple buradaki seçenekler içinden en mantıklısı amazon.
Teşekkür ederim sana rica etsem amazondan bana bulurmusun o monitörü satıcısı sağlam olsun daha önce hiç alışveriş yapmadım amazondan ve kaç günde geliyo ekstra vergi fln veriyozmu yabancı siteye benziyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,135
Üyeler
163,786
Son üye
jansonn