Bir Sey yok ya yanlis atmisim
Benim bildiğim oluyor. Ürünün kutusunu orada açıp kontrol edebiliyorsunuz.Öyle oluyomu mağazada kontrol
vatanın inetnet sitesinde hangi şehirde ve hangi mağazada stokta olup olmadığını kontrol edebiliyorsunTokat ta oturuyorum burdaki vatanda vardır inşallah yoksada getittiriler heralde
Teşekkür ederim sana rica etsem amazondan bana bulurmusun o monitörü satıcısı sağlam olsun daha önce hiç alışveriş yapmadım amazondan ve kaç günde geliyo ekstra vergi fln veriyozmu yabancı siteye benziyo.Şimdi sana şunu söyliyim monitör alacaksan tek güvenilir yer amazon ve hepsiburada. Ama en güvenilir amazon. Hepsiburada satıcı hb ise iade edebiliyormuşsun ama sorun çıkardıklarını duydum sanki tam emin degilim ondan hepsiburada hakkında ne negatif ne de pozitif konusayım. İade aldıklarını biliyorum ama tam emin degilim.
Gelelim amazona eger ölü pixel çıkarsa geri iade edebilrisin satıcı amazonsa hiç bir sorun yaşatmaz. 2 ay sonra bile iade edebilirsin.
Vatandan görerek alırsan ölü pixel olmasa bile sonradan ışık sızması vs bir durumla karşılaşırsan magazadan görerek aldıgın için yasal olarak begenerek seçerek almış sayılıyorsun ve iade etme şansın kalmıyor. O sebeple buradaki seçenekler içinden en mantıklısı amazon.