- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,195
Made in Turkey? Piyasadaki Rampage, James Donkey monitörlerden bir farkı var mı sanıyorsunuz 
haklı adamMade in Turkey? Piyasadaki Rampage, James Donkey monitörlerden bir farkı var mı sanıyorsunuz![]()
Ama ben bu özellikte daha uygun fiyata bulamadım acerin bu özellikte olan kavissizi bile 500tl daha pahalı. Özelliğine göre tüm markalardan neden çok daha ucuz fiyatı yoksa ben mi bulamadımMade in Turkey? Piyasadaki Rampage, James Donkey monitörlerden bir farkı var mı sanıyorsunuz![]()
Bu özellikte daha uygun fiyata bul bakalımhaklı adam
rampage monitör önerilmiyor niye o zaman bunu alalım ?
haklı adam
rampage monitör önerilmiyor niye o zaman bunu alalım ?
Made in Turkey? Piyasadaki Rampage, James Donkey monitörlerden bir farkı var mı sanıyorsunuz![]()
Daha inceleyen yok bir şey yok neden rampage jd gibi diyorsunuzRampage, JD gibi monitörler ucuzken önermiyordunuz. Ne fark etti![]()
Çünkü ürettirilme mantığını biliyorum. Monster'ın diğer ürünleri gibi.![]()
Acer VG272X UM.HV2EE.X01 27" 1ms G-Sync Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer VG272X UM.HV2EE.X01 27" 1ms G-Sync Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer VG272X UM.HV2EE.X01 27" 1ms G-Sync Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha inceleyen yok bir şey yok neden rampage jd gibi diyorsunuz![]()
Çünkü ürettirilme mantığını biliyorum. Monster'ın diğer ürünleri gibi.
Bende anlamadımBu GTG nedir fazla türkçe kaynak bulamadım
Monitör alacak varsa şiddetle tavsiye ederim piyasanın en uygun fiyatlı 240hz monitörü
Fiyat 1.999 TL![]()
Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!www.monsternotebook.com.tr
Özellikler
-27 inç
-240hz
-1ms
-G-sync/Freesync
-hdr10
-1080p
-VA panel
-1500R Kavisli
-yok denecek kadar ince çerçeve
-RGB arka aydınlatmalı tasarım
-ve daha fazlası
www.n11.com
2000tl nerde 2800tl nerde 40hz farka deymez ve 27inç değil kavis yok daha az özellik ama yine senin tercihinindirimi beklerim bunu alırım daha iyiMonitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
![]()