Monitör alırken karasız kaldım

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
2300
Arkadaşlar 2 monitör arasında kararsız kaldım. Hem curved daha gerçekçi oluyor hemde va gölgelenme az olan Asus vg27vq mu? Yoksa ips renk olarak ve sağladığı özellikler ile düz msi optix mag274r mi ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Monitör ile ilgili pek tecrübem yok. Hem oyun hemde film konusunda beni üzmeyen bir şey almak istiyorum.

Arkadaşlar 2 monitör arasında kararsız kaldım. Hem curved daha gerçekçi oluyor hemde va gölgelenme az olan Asus vg27vq mu? Yoksa ips renk olarak ve sağladığı özellikler ile düz msi optix mag274r mi ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Monitör ile ilgili pek tecrübem yok. Hem oyun hemde film konusunda beni üzmeyen bir şey almak istiyorum.
IPS panel bir monitör almanı öneririm, va panelden ips panele geçmiş birisi olarak söylüyorum.

İps panel de ghosting daha görülür derecede olduğu söyleniyor. Arkadaki fark ne kadar sence
AOC. Hocam kullandığım monitör bu ghosting test yaptığımda arkada herhangi bir şey göremiyorum gerçekten memnunum, eğer attığın 2 monitörden birisini diyorsan kullanmadım kullanan arkadaşım da yok.

Renk takıntın yoksa TN panel al hem fiyat hem performans.

AOC. Hocam kullandığım monitör bu ghosting test yaptığımda arkada herhangi bir şey göremiyorum gerçekten memnunum, eğer attığın 2 monitörden birisini diyorsan kullanmadım kullanan arkadaşım da yok.
öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim. ben aynı modelin curved ve daha büyük modeliden sipariş ettim 2 kere de para iadesi aldım . 1. incehesaptan aldım bozuk çıktı( ghosting sorunu ve 1 ölü pixel) 2. hepsiburada satıcısından aldım yine bozuk çıktı(açılırken ekrana beyaz çizgiler geliyordu ve yine ghosting). Ya ben monitörden anlamıyorum bana öyle geliyor yada gerçekten aoc piyasada bu ürünün bozuk mallarını dolandırıyor. Ürünü kullanırken google da herhangi bi arama yaptığımda aşağı doğru yavaş bir şekilde yazılar kayarken mürekkep akmış gibi yazıların pixelleri yukarı kayıyordu . Sonuç olarak bu ürünü 3. kez amazon türkiyeden aldım :D Çünkü aradığım bütün özelliklere sahip tek monitör. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Geri